NK ZADAR Lovre Knežević pojačao konkurenciju

Slika korisnika mkvanja
Na Stanovima registriran krilni napadač
Jako sam sretan što sam se vratio u Zadar, pogotovo jer vidim da se u posljednjih par godina, dolaskom novog rukovodstva, puno toga promijenilo nabolje i baš mi je drago da se klub razvija u pozitivnom smjeru i što ću biti dio ovog kolektiva – kazao je Knežević
nkzadar.hr
POVRATAK NA STANOVE - Lovre Knežević

Lovre Knežević novi je igrač Nogometnog kluba Zadar. Mladi  krilni napadač, rođen u Zadru 22. srpnja 1998., prošao je pripreme s prvom momčadi, ali u prva dva kola drugog dijela sezone nije imao pravo  nastupa zbog manjih problema s registracijom, budući da mu je posljednji klub bio austrijski Kufstein. Sada je sve to riješeno i Lovre će biti u  konkurenciji za subotnju utakmicu 16. kola Druge HNL protiv Sesveta.

– Jako sam sretan što sam se vratio u Zadar, pogotovo jer vidim da se u  posljednjih par godina, dolaskom novog rukovodstva, puno toga promijenilo nabolje i baš mi je drago da se klub razvija u pozitivnom smjeru i  što ću biti dio ovog kolektiva – kazao je Knežević, jedan u nizu mladih  zadarskih igrača koji su u prošlosti napustili klub mnogo ranije nego što  su realno trebali.

Lovre je u NK Zadar stigao sa 10 godina i zadržao se u klubu do generacije izlaznih pionira, nakon čega je kadetski i juniorski staž odradio u  zagrebačkoj Lokomotivi. Potom je igrao po pola sezone za Lučko i Hrvatski Dragovoljac, a posljednju godinu i pol proveo je u Austriji.

– Povratak u Zadar za mene je velik izazov i prilika za novo dokazivanje. U dosadašnjoj karijeri igrao sam dosta toga, a najviše mi odgovaraju  napadačke pozicije. No, spreman sam na sve što trener od mene bude  tražio i igrat ću tamo gdje budem najpotrebniji i dati sve od sebe da pomognem momčadi. Jedva čekam prvu utakmicu – istaknuo je Lovre,  svjestan ozbiljnosti posla koji očekuje njega i suigrače.

– Nismo krenuli u drugi dio sezone onako kako smo priželjkivali i zato  nam je subotnja utakmica protiv Sesveta od još veće važnosti. Na domaćem terenu moramo pokazati zube i ući maksimalno od prve minute  s jednim jedinim ciljem, a to su tri boda. (nkzadar.hr)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno