Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Poštujte prometnu signalizaciju

15.03.2019. 13:00
Poštujte prometnu signalizaciju


Športski centar Višnjik, u interesu najvišeg stupnja sigurnosti svih korisnika i posjetitelja, posebno najmlađih, podsjeća sve koji u  prostoru Višnjika koriste javne prometne površine da u potpunosti  poštuju postavljenu, dobro uočljivu, prometnu signalizaciju.
– Posebno želimo upozoriti na postavljene znakove zaustavljanja i parkiranja na prometnici koja spaja istočni ulaz (sa Splitske ulice) u kompleks Višnjika, s velikim parkiralištem na južnom dijelu ŠC-a Višnjik. Ta  je prometnica smještena između nedavno podignutog i opremljenog  dječjeg igrališta i parka s poligonom za pse. Svako zaustavljanje i/ili parkiranje na bilo kojoj točki njezine trase u značajnoj mjeri i u nekoliko  oblika otežava promet i pridonosi smanjenju sigurnosti svih korisnika i  posjetitelja Višnjika, a primarno naših najmlađih sugrađana, upozoravaju iz ŠC-a Višnjik.
Apeliraju na sve vozače da za nesmetano i sigurno parkiranje koristite  označena četiri parkirališta.
 – Ovom prilikom želimo informirati javnost i da će regularnost uspostavljenoga prometnoga režima u cijelom kompleksu Višnjika povremeno i prema potrebi nadzirati službenici PU zadarske, te Komunalno redarstvo Grada Zadra. Poštivanjem postojeće prometne signalizacije, dragi sugrađani, dat ćete svoj doprinos sigurnom i ugodnom ozračju u ŠC-u  Višnjik na kojem svakodnevno boravi oko četiri tisuće posjetitelja i korisnika, ističu iz ŠC-a Višnjik.
Za kraj dodaju kako mole sve posjetitelje na poštivanje prometne signalizacije postavljene na površinama centra te da vozila parkiraju na za  to predviđenim površinama. (visnjik.hr)