Poštujte prometnu signalizaciju

Slika korisnika mkvanja
Obavijest o prometnoj regulaciji u ŠC-u Višnjik
Regularnost uspostavljenoga prometnoga režima u cijelom kompleksu Višnjika povremeno i prema potrebi nadzirati službenici PU zadarske, te Komunalno redarstvo Grada Zadra
visnjik.hr
Na prometnici su postavljeni novi prometni znakovi

Športski centar Višnjik, u interesu najvišeg stupnja sigurnosti svih korisnika i posjetitelja, posebno najmlađih, podsjeća sve koji u  prostoru Višnjika koriste javne prometne površine da u potpunosti  poštuju postavljenu, dobro uočljivu, prometnu signalizaciju.

- Posebno želimo upozoriti na postavljene znakove zaustavljanja i parkiranja na prometnici koja spaja istočni ulaz (sa Splitske ulice) u kompleks Višnjika, s velikim parkiralištem na južnom dijelu ŠC-a Višnjik. Ta  je prometnica smještena između nedavno podignutog i opremljenog  dječjeg igrališta i parka s poligonom za pse. Svako zaustavljanje i/ili parkiranje na bilo kojoj točki njezine trase u značajnoj mjeri i u nekoliko  oblika otežava promet i pridonosi smanjenju sigurnosti svih korisnika i  posjetitelja Višnjika, a primarno naših najmlađih sugrađana, upozoravaju iz ŠC-a Višnjik.

Apeliraju na sve vozače da za nesmetano i sigurno parkiranje koristite  označena četiri parkirališta.

 - Ovom prilikom želimo informirati javnost i da će regularnost uspostavljenoga prometnoga režima u cijelom kompleksu Višnjika povremeno i prema potrebi nadzirati službenici PU zadarske, te Komunalno redarstvo Grada Zadra. Poštivanjem postojeće prometne signalizacije, dragi sugrađani, dat ćete svoj doprinos sigurnom i ugodnom ozračju u ŠC-u  Višnjik na kojem svakodnevno boravi oko četiri tisuće posjetitelja i korisnika, ističu iz ŠC-a Višnjik.

Za kraj dodaju kako mole sve posjetitelje na poštivanje prometne signalizacije postavljene na površinama centra te da vozila parkiraju na za  to predviđenim površinama. (visnjik.hr)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno