Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Glazbeno-humanitarni projekt u Povljani

Autor:

14.05.2009. 22:00
Glazbeno-humanitarni projekt u Povljani


Karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna u kafiću Vagabund u Povljani. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru, navodi Fračin


U organizaciji Šime Fračina i TZ-a općine Povljana u Povljani će se 30. svibnja održati humanitarni koncert pod nazivom Memorijal “Tica”, na kojem će nastupiti alternativci riječke glazbene scene.
Svoj nastup potvrdili su poznati ujedno i prvi punk band u lijepoj našoj koji je žario i palio krajem 70-ih godina Parafi, zatim Termiti, Grč i još uvijek nepredvidivo aktualni Let 3.
Publiku će prije njihova nastupa zagrijavati paški bandovi. Kako nam je potvrdio Šime Fračin, Memorijal “Tica” organizira se u povodu 25 godina od smrti glazbenika iz Povljane Roberta Tičića Tice (na plakatu u sredini) koji je svirao u prvoj postavi Termita i u drugoj postavi Parafa do 1984. godine, a umro je te iste godine u 23. godini života.
– Karte se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna u kafiću Vagabund u Povljani. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Domu za odgoj djece i mladeži u Zadru, navodi Fračin.
 – Ove godine prvi put organiziramo ovakav jedan veliki glazbeno-humanitarni projekt. Želimo publici priuštiti dobru rock i punk glazbu, a vjerujem da će se na koncertu naći ne samo mladi, veći i oni stariji koji su odrasli uz glazbu iz 80-ih godina. Nadam se da će to publika dobro prihvatiti te da će memorijal postati tradicija, rekao je Fračin.