Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Karamarko danas u Zadru

14.05.2012. 22:00
Karamarko danas u Zadru


Tomislav Karamarko, kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice na nedjeljnim unutarstranačkim izborima, u sklopu svoje predizborne kampanje danas će sa svojim užim timom posjetiti Zadar i sastati se sa članovima stranke i izaslanicima na 15. Općem saboru HDZ-a s područja Zadarske županije.
– Ići ću u oštro pomlađivanje stranke i vjerujte da će u sljedećem mandatu u Hrvatskom saboru u našim klupama sjediti barem četvrtina mladih kadrova HDZ-a, rekao nam je Karamarko istaknuvši pritom kako se odlučio kandidirati jer smatra da može ponovno dignuti stranku i njen ugled.
– Stanje u državi tjera nas na brz oporavak i povratak na vlast. Prvi cilj su pripreme za lokalne izbore koji vrlo brzo dolaze kako bismo pokazali snagu koju HDZ još uvijek ima, naglasio je Karamarko.
Svih 110 zadarskih izaslanika pozvano je večeras u hotel Kolovare kako bi im Karamarko službeno predstavio svoj predizborni program. Među onima koji će se odazvati zasigurno će biti i šef zadarskog HDZ-a Božidar Kalmeta koji je javno dao podršku Tomislavu Karamarku.
Od petorice predsjedničkih kandidata svoj su program zadarskim izaslanicima zasad iznijeli aktualna predsjednica Jadranka Kosor i dr. Milan Kujundžić.
 Nakon večerašnjeg Karamarkova predstavljanja predsjedničkog programa, do kraja tjedna se očekuje da će to isto napraviti i Darko Milinović i Domagoj Ivan Milošević.