Jagoda Bašić ima najljepši suvenir

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Nakon trodnevnog 5. po redu Festivala suvenira Zadarske županije jučer su dodijeljene nagrade i priznanja najboljim izlagačima suvenira. Ivo Marin, dopredsjednik Udruge inovatora Zadarske županije, naglasio je kako je u tri dana održavanja Festivala bilo dosta posjetitelja, što im je svima zajedno bio i cilj.

- Željeli smo da ljudi dođu, vide, pitaju i kupuju, dodao je Marin.

Rade Nekić, predsjednik Udruge inovatora Zadarske županije, kazao je kako je ove godine izostao nastup domaćih izlagača te izrazio nadu kako će se oni u većem broju odazvati dogodine.

- Svima zajedno želim što manje nagrada, a što više posla, naglasio je Nekić.

Tročlana Komisija u sastavu Rade Nekić, Ivo Marin i Ava Dubravčić odabrali su najbolje suvenire i izlagače 5. Festivala suvenira Zadarske županije u 2015. godini.

Brončane medalje sa diplomom osvojili su Ada Duka, OPG Orešković iz Varaždina, Zvonimir Horalik iz Karlovca, Silvijana Dražović iz Zadra i Katica Cajzler iz Zagreba.

Srebrne medalje sa diplomom pripale su Nevenu Galoviću iz Zadra, Idi Šimunov iz Zadra, Darku Petrovu iz Zadra, Danijelu Peladiću iz Karlovca, Ivanu Oreškoviću iz Benkovačkog sela, Ivanu Markoviću iz Postira, Davidu Ležnjiću iz Zagreba i Obrtu Pharos iz Zadra.

Dobitnici zlatnih medalja sa diplomama su Hrvoje Vrančić iz Zagreba, Narodni muzej Zadar, Ivana Kolić iz Karlovca. Arheološki muzej Zadar, Obrt Jagoda iz Zadra, PTO Nekić i Ava Dubravčić iz Karlovca.

Vrhunac dodjele nagrada bile su Grand prix nagrade za najbolji suvenir Zadarske županije za 2015. godinu. Ove prestižne nagrade pripale su Obrtu Jagoda za pisaći pribor od maslinovog drveta i Udruzi inovatora Veleučilišta u Karlovcu.

Jagoda Bašić, vlasnica Obrta Jagoda kazala je kako se nagradi nije nadala.

- Nadam se kako će ovi suveniri predstavljati naš grad i županiju, rekla je Bašić.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno