Morović: Mislim da je samo Nenad Marčina "zbunjen i u šoku", ne živi na otoku, sa matematikom je totalno posvađan

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Odgovor na otvoreno pismo
Nenad Marčina je član Mjesnog odbora Luka, koji je jednoglasno usvojio plan i program rada te su ga nedavno dostavili u Općinu Sali na daljnje postupanje. Upravo taj program rada koji je iskaz želja mještana je preduvjet za planiranje investicija u mjestu Luka, rekao je Morović
Vedran SITNICA
Zoran Morović

Dan poslije otvorenog pisma koje je načelniku općine Sali Zoranu Moroviću uputila kandidacijska lista glasača Nenada Marčine, stiže i načelnikov odgovor koji prenosimo u cijelosti:

- Vezano uz dopis „zbunjenih glasača kandidacijske liste za Mjesni odbor Luka kojima ništa nije jasno i koji su u šoku“ mogu reći slijedeće:

Nenad Marčina kaže da se općinska vlast prema mještanima Luke ponaša maćehinski i navodi primjer kako je Općina u mjesto Savar uložila „pet puta više materijalnih sredstava nego u Luku“. Istina je da je Općina za betoniranje putova u Savru utrošila cca 170.000 kn, a za betoniranje puta u Luci 1.180.000 kn , a to je 7 puta više, a ne 5 puta manje.

Nadalje Marčina kaže da „ Općina Sali zapravo nije uložila ni kunu jer se radi o ostvarenim sredstvima putem uplate boravišne pristojbe“. Za usporedbu prošle godine je u Luci ukupno uplaćeno 75.000 kn boravišne pristojbe, a od tog iznosa Općinu Sali pripada 14.662 kn. Tim tempom trebalo bi 80 godina da se prikupe sredstva dovoljna za navedenu investiciju u Luci.

Nenad Marčina pita da li sam pokušao braniti luške interese u borbi protiv povećavanja broja kaveza za uzgoj bijele ribe. Da on živi na otoku onda bi bar znao da je održana javna rasprava na temu proširenja ribogojilišta u prostorijama Općine Sali kad već nije bio na njoj. Javnoj raspravi su nazočili brojni mještani Luke pa može njih pitati o stavu Općine Sali.

Nenad Marčina je član Mjesnog odbora Luka, koji je jednoglasno usvojio plan i program rada te su ga nedavno dostavili u Općinu Sali na daljnje postupanje. Upravo taj program rada koji je iskaz želja mještana je preduvjet za planiranje investicija u mjestu Luka.

Mislim da je samo Nenad Marčina „zbunjen i u šoku“, ne živi na otoku, sa matematikom je totalno posvađan, a kad načuje pokoju aktualnu vijest šalje dopise medijima. Tako je napravio prije sanacije cijevi prema ambulanti u Luci i sada pred sanaciju obale u Luci koja se planira krajem godine pa bi valjda htio da on bude zaslužan za tu investiciju

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno