Nova predsjednica Marija Peša

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
mladez_hdz
Novoizabrano vodstvo mladeži HDZ-a grada Nina

U multimedijalnoj dvorani obnovljene i restaurirane ninske Barokne kuće održana je obnoviteljska i ujedno Izborna skupština mladeži Hrvatske demokratske zajednice grada Nina.

Skupštinom je do izbora rukovodećih tijela predsjedala zamjenica predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Nin i ninska dogradonačelnica Dalija Pavlović, a u njezinom su radu pored mladih članova ove stranke iz Nina i njegovih pet prigradskih mjesta Zatona, Ninskih Stanova, Žerave, Poljica Briga i Grba, također, aktivno sudjelovali predsjednik ninskog HDZ-a i ujedno predsjednik GV-a Davor Ćurjurić te predsjednik županijskog Odbora mladeži HDZ-a Jurica Žilić.

Voljom većine nazočnih izaslanika u Gradski odbor su izabrani Luka Jakovčević, Ante Lipotica, Ive Peroš, Goran Utković, Iva Veršić i Marin Vidaić, dok su članovima Nadzornog odbora postali Hrvoje Pijaca, Ivan Bušljeta i Martina Veršić. U Županijsku izbornu skupštinu imenovani su Luka Jakovčević, Ante Lipotica, Ive Peroš, Goran Utković, Iva Veršić, Marin Vidaić, Denis Dražić, Ivan Bušljeta, Ivan Peša, Nina Proroković, Petar Glavan i Hrvoje Pijaca. Za predsjednicu mladeži HDZ-a grada Nina jednoglasno je izabrana Marija Peša iz Zatona.

Zahvaljujući na izboru, predsjednica Peša je uz ostalo istaknula kako će njoj i njezinim mladim kolegama glavni i osnovni cilj biti daljnje unapređenje života mladih u gradu Ninu i njegovim prigradskim mjestima.

- HDZ je itekako prepoznatljiva stranka s dugogodišnjim povjerenjem velikog broja birača na našem području. Mi mladi dat ćemo sve od sebe da se takav trend i nadalje nastavi, istaknula je predsjednica Marija Peša.

U ime odsutnog gradonačelnika Emila Ćurka novoutemeljenom vodstvu mladeži HDZ-a Nin čestitali su na izboru Davor Ćurjurić i Dalija Pavlović, dok je to isto u ime Županijskog odbora mladeži HDZ-a učinio Jurica Žilić. On je još istaknuo kako trenutačno 17 ogranaka mladih HDZ-a djeluje u gradovima i općinama Zadarske županije s preko 2.500 članova.

- U svakom trenutku možete računati na našu nesebičnu pomoć. Naša trajna obaveza je bila i ostala promovirati grad Nin jer ovdje je, kao što nam je svima poznato, prvi put priznata država Hrvatska. To je za svakog istinskog hrvatskog rodoljuba, a posebno za mladež HDZ-a, bila i ostala trajna i neugasla svetinja, rekao je Žilić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno