Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Za kraj sezone četiri medalje

14.06.2012. 22:00
Za kraj sezone četiri medalje


Članovi Karate kluba Forum posljednje ovosezonsko natjecanje odradili su na najbolji mogući način. Sudjelujući na međunarodnom Krk Kupu 2012 gdje su nastupila 352 natjecatelja iz Njemačke, Slovenije i Hrvatske osvojili su četiri medalje od čega jednu srebrnu i tri brončane. Mladi, talentirani zadarski karataši izvrsnim su nastupom tako opravdali povjerenje svojih trenera Mladena Tomašića, Barbare Reif i Ivane Pavić.
Brončanim medaljama okitili su se Antonio Jozić i Ivan Kokić, koji su nastupili u kategoriji mlađi učenici kate. U istoj kategoriji nastupili su još Dario Bogdanić i Korado Mršić te Josip Stipčević.
Šime Šimičević na ovom je natjecanju nastupio u kategoriji učenici kate te je osvojio izvrsno treće mejsto i brončanu medalju, dok je u kategoriji borbe mlađi učenici + 34 kg Matija Režan izgubivši finalnu borbu zauzeo drugo mjesto.
Roko Marčina je nastupio u čak dvije kategorije i to u kategoriji učenici borbe -34 kg te u kategoriji mlađi kadeti -36 kg, ali mu je nedostajalo samo malo sreće da se popne na pobjedničko postolje kao i Raheli Santini u kategoriji borbe mlađe kadetkinje -50 kg.
Ovim natjecanjem KK Forum okončao je ovu sezonu, a članovi kluba kreću na kratku ljetnu stanku nakon čega opet slijedi okupljanje i nadamo se i pohod u nove pobjede. Sudeći po rezultatima iz proteklog razdoblja uspjeha sigurno neće nedostajati.