Batmobile na trkalištu

Slika korisnika admin
Autor: 
toyota
Batmobile u Toyotinom boksu

Zahvaljujući partnerstvu između Panasonic Toyota Racing tima i Warner Bros. Pictures, Hollywod u Silverstoneu na Velikoj nagradi Britanije proslavljena je skorašnja premijera najvećeg blockbustera ovog ljeta - filma Vitez tame (The Dark Knight)!

Kako bi obilježili dolazak  Viteza tame, Panasonic Toyota  Racing je imala novi vizualni  identitet u Silverstoneu. Vizual filma Vitez tame mogao  se vidjeti na TF108, na odijelima Jarna Trullia i Tima  Glocka, kao i njihovog cijelog  tim. U Silverstoneu se pojavio  pravi Batmobile i Bat-Pod vozilo, uz posebna događanja koja su ekstremnost iz filma prikazala uživo.

Batmobile je  širok oko 3m,  4.5m dug i visine 1.5m. Teži  2.5 tone i pokreće ga bezolovno gorivo.  Vozilo ima 6  kotača - dva  naprijed, obučena u gume trkaćih automobila i 4 straga s kamionskim  gumama. Batmobile nema  prednje osovine. Nedostatak  prednje osovine omogućuje  Batmobile-u svladavanje iznimno oštrih zavoja.  Batmobile može skočiti u vis 1.2 do  1.8. metara, a preskočio je  udaljenost od 18 metara.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno