Nove prijetnje: Galovčanin Goran Burčul SMS porukama prijetio načelniku Marinu Gulanu

Slika korisnika admin
marin gulan
Gulanovu prijavu kriminalnih radnji za vrijeme prijašnje vlasti mnogi drže "okidačem" za napade

Tridesetdevetogodišnji Goran Burčul zvani Džoga uhićen je i kazneno prijavljen u nedjelju na noć zbog ozbiljnih prijetnji smrću Marinu Gulanu (32), načelniku Općine Galovac.

Incident se dogodio svega dan nakon što su porazbijana stakla na zgradi Općine Galovac, a dva dana nakon što je mladi načelnik iz redova HDZ-a brutalno pretučen metalnom palicom nedaleko mjesnog igrališta. Napad je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva zbog čega je prijavljen i iza rešetaka Istražnog centra u Zadru na mjesec dana otpremljen Nikola Burčul (35), oporbeni vijećnik iz redova SDP-a.

No to nije nimalo zabrinulo njegova prezimenjaka, četiri godine starijeg pomorca Gorana Burčula (HSP AS), i spriječilo da i on krene u obračun s mladim galovačkim načelnikom.

Prijetnje likvidacijom pa čak i sakaćenjem Goran Burčul Marinu Gulanu je uputio SMS porukama s nepoznatog broja, no nakon što ih je odaslao 20-ak te, osim njemu, zaprijetio i članovima njegove uže obitelji, policija se pozabavila tim slučajem i vrlo brzo locirala mobilni uređaj s kojeg su prijeteće poruke poslane.

A mobitel je, kako smo doznali, bio na Jadrolinijinom brodu gdje inače Goran Burčul radi.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno