Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Denis Ivković i Joško Mikelić u utrci za šefa gradskog HNS- a

14.07.2016. 22:00
Denis Ivković i Joško Mikelić u utrci za šefa gradskog HNS- a


U srijedu, 20. srpnja, s početkom u 19.30 sati, održat će se u hotelu Kolovare izvanredna izborna skupština gradske organizacije Hrvatske narodne stranke na kojoj će članovi izabrati novog predsjednika i novo lokalno vodstvo. Kandidat za predsjednika zadarskog gradskog HNS-a kojega je za tu dužnost predložio stari saziv predsjedništva stranke je Denis Ivković. Ivković je inače kooptiran u predsjedništvo gradskog HNS-a krajem 2014. nakon što su tadašnji predsjednik Joško Mikelić i dio predsjedništva dali ostavke na svoje dužnosti zbog stanja u stranci.
Denis Ivković, potvrdivši da je kandidat, kazao nam je i to da postupak kandidiranja traje do ponedjeljka u 19.30 sati kad će se znati koliko će ukupno biti kandidata.
Za sada je poznato da se uz Ivkovića na predstojećim unutarstranačkim izborima za prvog čovjeka gradskog HNS-a kandidirao i nekadašnji prvi čovjek ove stranke Joško Mikelić.  Na naš upit je li točna informacija da će se kandidirati, Mikelić nam je potvrdno odgovorio kazavši da je upravo u tijeku prikupljanje potpisa od strane stranačkih kolega te da će na skupštini i on biti kandidat.