Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dva dana plesa i glazbe na Pozdravu Suncu

15.07.2021. 08:29


Zadar Sunset Festival nova je glazbena manifestacija u kojoj će od 30. do 31. srpnja domaći i strani posjetitelji moći uživati u glazbi i plesu uz najljepši zalazak Sunca na svijetu.
Prvi festival ovakvog tipa u organizaciji je Selected Croatia i BSH Events i to na atraktivnoj lokaciji, bez sumnje će privući posjetitelje svih dobnih skupina na što su organizatori i ciljali, a za što će se u svojim nastupima, uz lokalne izvođače pobrinuti i svjetski DJ-evi.
– Kroz ovaj Festival i promociju lokalnih izvođača nastojat ćemo privući i mlade i starije posjetitelje, bit će za svakog ponešto. Drago nam je da je Turistička zajednica grada Zadra prepoznala ovaj projekt i da nas je podržala, kazao je Šime Perković iz Selected Croatia.
Mario Paleka, direktor TZ-a grada Zadra istaknuo je kako Zadar zaslužuje ovakav festival.
– Širimo ponudu i nove mogućnosti za se naše posjetitelje, dodao je Paleka.
Promocija lokalnih izvođača na eksluzivnim lokacijama novi je oblik zabave i druženja koji je već prethodno održan na tvrđavi Forica na Paškom mostu, tvrđavi Medvedgrad, utvrdi Kaštel u Puli, Trsatskoj gradini, zagrebačkom aerodromu, tunelu Sljeme.
Pandemiji unatoč, ovakvi sadržaji i više su nego potrebni kako bi se dodatno obogatila turistička ponuda i zaokružila jedna lijepa priča o povratku Zadra na listu poželjnih party destinacija i to na zadarskoj rivi, uz Morske orgulje i Pozdrav Suncu.
Posjetitelji će uz kupljenu ulaznicu na Festival moći ući s covid potvrdama, potvrdama o cijepljenju, a za ostale će biti organizirano testiranje na samom ulazu.