Poticaj za iskorake u kvaliteti obiteljskog smještaja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Kroz projekt Welcome i ove se godine nagrađuju najbolji iznajmljivači u županiji
Ovim putem pozivamo sve vrijedne dionike iz segmenta obiteljskog turizma s oznakom kvalitete »Welcome« da se pridruže ovom projektu u sklopu kojeg će se valorizirati izvrsnost, istaknuo je Sjauš
Ilustracija

Zadarska županija objavila je javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u 2022. godini. Projekt Welcome predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih onih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude.

Nagrade se dodjeljuju s ciljem motiviranja privatnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije i poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda kao i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji obiteljskog smještaja kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Zadarske županije.

- Ovim putem pozivamo sve vrijedne dionike iz segmenta obiteljskog turizma s oznakom kvalitete »Welcome« da se pridruže ovom projektu u sklopu kojeg će se valorizirati izvrsnost. Obiteljskom smještaju u Zadarskoj županiji želimo osigurati veću vidljivost, ali i naglasiti iznimnu važnost u podizanju kvalitete i praćenju suvremenih trendova ponude i potražnje. Projekt nagrađivanja najboljih iznajmljivača vidimo kao dodatni poticaj svima onima koji sustavno ulažu u kvalitetu i svakodnevno se trude pratiti zahtjeve gostiju te biti ukorak s trendovima u turizmu, istaknuo je Ante Sjauš, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i turizam Zadarske županije.

Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije te prepoznavanje i medijski intenzivno promoviranje izvrsnosti, kreativnosti i profesionalnosti u području pružanja usluga privatnog smještaja na području Zadarske županije. Ciljevi projekta su i dodatno poticanje procesa inovacije i kreativnosti u turističkoj ponudi, podizanje standarda usluge i dodatno osnaženje turističke ponude Zadarske županije u segmentu obiteljskog turizma.

Nagrađivanje najboljih primjera dobre prakse na svečanosti koja će se održati u prosincu 2022. godine, bit će ujedno prilika za povezivanje i razmjenu iskustava svih aktera u procesu.

Na Javni poziv za dodjelu nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji mogu se prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete »WELCOME«. Ne mogu se prijaviti privatni iznajmljivači koji su prijašnjih godina dobili Welcome nagradu.

Nagrade će se dodijeliti za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor.

Pobjednici, u svakoj od kategorija osvajaju nagrade i to: 1. nagrada 15.000,00 kuna i zlatnu plaketa, 2. nagrada 10.000,00 kuna i srebrnaa plaketa, 3. nagrada 5.000,00 kuna i brončana plaketa.

Javni poziv otvoren je do 31. listopada 2022. godine, a detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji te prijavni obrazac dostupni su na mrežnoj stranici Zadarske županije.

Odgovore na sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti na brojeve telefona 023/350-430 ili 023/350-437. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno