Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Milin: Dobili smo na sreću

14.09.2013. 22:00
Milin: Dobili smo na sreću


Čestitam igračima na pobjedi, izdržali su veliki pritisak Istre, ali ovo nije način igre koji ja želim i kakav treniram – rekao je Milin


Otišli su, nakon šokantne završnice i kraja susreta, pulski igrači i trener Igor Pamić tradicionalno pozdraviti Demone, ali navijači sa sjevera nisu ovoga puta bili zadovoljni niti igrom, niti, razumljivo, rezultatom. Publika sa zapada otišla je pak čim je Ježina morao po loptu u mrežu. Razočarani. Bio je ovo susret koji su Puljani morali dobiti za miran nastavak prvenstva.
– Moram čestitati Zadru na zaslužena tri boda. Mojima ću čestitati, išli su “100 na sat”, koliko su ovog trenutka mogli. Taktika i postava? Bili smo devedeset puta na njihovoj polovici, oni su imali jedan šut i zabili su. Koliko čujem, poništen nam je i gol, ali neću se vaditi na to – rekao je Igor Pamić.
– Upozoravao sam cijelo vrijeme na satnicu, da ćemo morati biti strpljivi, čekati potez pojedinca. Ne znam čemu nervoza u završnici. Na kraju smo počeli igrati kako njima odgovara. Nije bilo ono što sam tražio. Ne zamjeram dečkima, uzimam odgovornost, a jesam li trebao druge igrače staviti, to ostaje za vidjeti. Zakomplicirali smo si ovim porazom kompletnu situaciju, ali izlaz je samo u radu, idući je suparnik Rijeka. Rekao sam prije tri mjeseca da će nam se ovo dogoditi zbog svega što je bilo u prijelaznom roku i pripremnom razdoblju. Zadar je bio sretniji i spremniji ovoga puta. Volio bih da smo u gostima igrali u 15 sati, po ovoj vrućini. Nije lako napadati, ali moji su igrači sigurno dali sve od sebe. To garantiram. Ne prihvaćam da oni nisu željeli. Znali smo da će oni iza imati tri visoka stopera i zato sam se odlučio za brze napadače. Ovoga puta nismo uspjeli.
Trener Zadra nije bio toliko zadovoljan nakon pobjede.
– Čestitam igračima na pobjedi, izdržali su veliki pritisak Istre, ali ovo nije način igre koji ja želim i kakav treniram. Ne možemo se povlačiti u naših pet metara. Sad smo dobili na sreću, a drugi ćemo put dobiti pet komada – rekao je Ferdo Milin.