Dolaze Severina, Lord of the Dance, Brkovi, Intrade...

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ
Denis Karlović i Mirko Sičić

U dvorani Krešmira Ćosića na Višnjiku tijekom rujna, listopada i studenog planirana su brojna glazbena događanja. Raznolik program trebao bi zadovoljiti i one najizbriljivije, jer su se organizatori uistinu potrudili ponuditi ponešto za svakoga.

Novu koncertnu sezonu jučer je na Višnjiku predstavio Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik, koji je najavio kako program kreće već od 23. rujna, a koncertom ga otvaraju Severina i Antonio Remos.

Nema sumnje kako će upravo Severinin koncert napuniti dovranu na Višnjiku, a tome u prilog ide i cijena ulaznice od 70 kuna.

Nakon Severine, 14. listopada Višnjik će ugostiti "Lord of the Dance - Dangerous games". Riječ je o atraktivnom plesnom spektaklu kojeg su Zadrani imali prilike vidjeti prije četiri godine kada je dvorana bila puna, a nema sumnje kako i ovaj put posjećenost neće izostati.

Mjuzikl Mamma Mia

- Tri dana kasnije, 17. listopada, u dvorani 2 na Višnjiku koncert će održati Brkovi i Dječaci, a cijena ulaznice je 50 kuna. To je alternativna glazba, a nastojali smo ponuditi nešto i mlađoj publici, rekao je Karlović.

Slavljenički koncert "30 godina Tomislav Bralić i klapa Intrade" održat će se 20. studenog. Koncert jedne od najpopularnijih hrvatskih klapa ne treba posebno najavljivati jer će se, bez sumnje, za koncert dalmatinskih slavuja tražiti karta više.

- Na Višnjik 24. studenog dovodimo popularni mjuzikl "Mamma Mia" u izvedbi zagrebačkog gradskog kazališta "Komedija", navodi Karlović.

Dodaje kako su ovim koncertima nastojali obuhvatiti svu vrstu publike u Zadru, a trudili su se smanjiti cijene ulaznica kako bi bile prihvatljivije publici.

Ranijih godina, kako je pojasnio Karlović, bilo je također vrhunskih kocerata, ali je možda bolja posjećenost izostala zbog viših cijena ulaznica.

Konferenciju za medije na kojoj su predstavljena događanja na Višnjiku, Karlović je iskoristio za prezentaciju uspješnog poslovanja i veliku posjećenost dvorane i bazena.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno