Ryanair najavio novu rutu iz Frankfurta za Zadar

Slika korisnika valentinam
Karte za letove od ožujka 2018. već su u prodaji
Iako je Ryanair već pustio karte u prodaju, sljedeća sezona sa Zračnom lukom Zadar još uvijek se pregovara
Zvonko KUCELIN
Ryanairovi letovi u Zadar i okolicu dovode brojne turiste

Iz irske niskotarifne avioprijevozničke tvrtke Ryanair pustili su ovih dana priopćenje o lansiranju tri nove rute iz Frankfurta za Hrvatsku i to dva puta tjedno u Pulu, Rijeku i Zadar. Letovi počinju u ožujku 2018., a karte su već u prodaji na web stranici Ryanaira.

Ryanair je objavio kako se hrvatski klijenti i posjetitelji mogu radovati još nižim cijenama i uživati u najsvježijim pogodnostima Ryanaira za mušterije.

- Ryanair je zadovoljan jer je lansirao tri nove rute iz Frankfurta u Hrvatsku, i to dvaput tjedno, počevši od ožujka, a koje su već u prodaji na stranicama Ryanaira. Kako bismo proslavili, pustit ćemo cijenu karte za letove Frankfurt - Hrvatska od samo 29.99 eura za putovanje između ožujka i svibnja 2018., a dostupne su za buking do ponoći u petak, 15. rujna. S obzirom da će ove nevjerojatno niske cijene biti razgrabljeni, logirajte se na www.ryanair.com i ne propustite priliku, poručila je Dimitra Apatsidou iz Ryanaira.

Iako je Ryanair već pustio karte u prodaju, sljedeća sezona sa Zračnom lukom Zadar još uvijek se pregovara.

Ipak, dobre su to najave za zračnu luku u kojoj je nakon srpanjskih 114.500, u kolovozu zabilježeno 123.348 putnika ili 21 posto više u odnosu na isti mjesec lani. To je novi rekordan broj putnika u jednom mjesecu, te prvi put da je dva mjeseca za redom prevezeno preko 100.000 putnika. Ukupan broj putnika do 1.9. je 443.735 što je za 17,2 posto više u odnosu na isto razdoblje lani. Do kraja godine se očekuje novi rekord od oko 600.000 putnika.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno