Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Krenule pripreme za veliki glazbeni spektakl

14.10.2010. 22:00
Krenule pripreme za veliki glazbeni spektakl


Tony Cetinski i Indira Vladić Zadranima će otpjevati i svoje najveće hitove, od “Blago onom ko te ima”, do “Oduzimaš mi dah”, a Franka Batelić posebno se priprema za duet s Tonijem na Azrinu “A šta da radim”
Ovog su tjedna puna četiri dana za redom, svaki dan neprekidno po pet sati, zvijezde TopStars koncerata provele u studiju, intenzivno uvježbavajući repertoar za TopStars koncerte, od kojih će jedan biti u Zadru 25. studenoga. Na TopStars koncertima pjevat će se najveći hitovi od šezdesetih godina prošlog stoljeća, pa do aktualnih uspješnica Davida Guette i Amy Winehouse. Tony Cetinski i Indira Vladić ujedno će otpjevati i svoje najveće hitove, od “Blago onom ko te ima”, do “Oduzimaš mi dah”. Franka Batelić posebno se priprema za duet s Tonyjem na Azrinu “A šta da radim”, a Luka će pokušati dočarati Žeru na “Sviđa mi se ova stvar” Crvene jabuke. Od stranih izvođača čije će se pjesme izvoditi, tu su Tina Turner, Madonna, Tom Jones, Prince, Joe Cocker, Cindy Lauper i mnogi drugi.
Glazbeni urednik TopStars koncerata je Goran Kurjak, a sve se odvija pod “budnim uhom” glazbenog producenta Tonyja Cetinskog. Za glazbeni aranžman zadužen je Dinko Janković.
Prvi TopStars koncert je u Zagrebu, 13. studenog, nakon toga slijedi Rijeka, 19. studenog, Zadar, spomenuto, 25. studenog i na kraju Split 27. studenog. Da će TopStars koncerti biti do sada neviđeni glazbeni spektakl u Hrvatskoj da se zaključiti i po opremi koja se ovih dana kompletira, a koja će uključivati i ogromne videozidove na kojima će se prikazivati tekstovi pjesama. Za dobar štimung bit će angažirano čak 30 profesionalnih plesačica. Ulaznice se, po cijeni od 120 kuna za parter, 150 kuna za tribine te 350 kuna za VIP sjedala mogu kupiti na svim prodajnim mjestima i web siteu Eventima www.eventim.hr.


“Stari” hitovi s novom dušom


Da su Tony Cetinski, Indira Vladić, Franka Batelić i Luka Bulić jedinstveni zabavljači moglo se itekako vidjeti i tijekom ovih proba za predstojeći koncertni spektakl. Njihov zarazni optimizam i volju za što boljom zabavom ne treba posebno ni opisivati. Svatko tko je bio s njima ovih posljednjih dana mogao je vidjeti da je ono što nam pripremaju bolje od bilo čega do sada – čisti zabavni užitak koji će iz svakog od njih izvući najbolje od njihovog karaktera i dosadašnjeg zabavljačkog iskustva. Čuli smo Indiru kako pjeva hit Psihomodo popa “Ja volim samo sebe”, ali i Indirinu interpretaciju Tine Turner “Simply the best”. Uživali smo u Tonyjevim najuspješnijim hitovima “Umirem 100x dnevno”, “Nek te zagrli netko sretniji”, ali i u Tonyjevim izvedbama hita Parnog valjka „Prokleta nedjelja” te neponovljive “Afrike” i “Ti si mi u mislima”, legendarnog Dine Dvornika. Hitovi Prljavog kazališta, poput “Slaži mi” i “Sve je lako kad si mlad”, u Lukinoj interpretaciji zvuče odlično. Dance uspješnicama “Tek je 12 sati” i “Da ti nisam bila dovoljna”, Franka nas je vratila u vrijeme kada je dance glazba bila najpopularnija.
Kakav će tek to biti doživljaj kad njih četvero budu zajedno nastupali na spektakularnoj pozornici, koja se namjenski radi samo za potrebe TopStarsa, i nikada do sada nije viđena u Hrvatskoj.
Odjeveni u kostime pune šljokica, perja i sjaja, živih i energičnih boja, baš kakve su i TopStars zvijezde.