Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Pijani Zadranin (21) vršnjakinji šakom razbio arkadu

14.10.2011. 22:00
Pijani Zadranin (21) vršnjakinji šakom razbio arkadu


Pijani 21-godišnji Zadranin Luka Ž., policiji od ranije već poznat po nasilničkom ponašanju, u petak oko 1.30 sati, šakom je u glavu udario 21-godišnju Zadranku. Nasilni mladić bio je u društvu trojice vršnjaka u noćnom klubu “Q bar” na Liburnskoj obali, gdje je već iza ponoći započeo provocirati goste u klubu te se naguravati.
Nešto iza jedan sat na red je došlo i društvo u kojem su bila dva mladića i tri djevojke, od kojih je jedna slavila 23. rođendan. Ne željevši neugodnosti, društvo se izmicalo pred nasilnim i pijanim Zadraninom, no to im nije pomoglo. Ničim izazvan, nasilnik je u jednom trenutku zamahnuo šakama udarivši pritom dvije djevojke iz društva, 23-godišnju slavljenicu i njezinu 21-godišnju prijateljicu. Starijoj djevojci slomio je zub, a mlađa, koju je udario u predjelu lijevog oka, završila je na Kirurgiji Opće bolnice u Zadru. Osim hematoma koji joj je gotovo u potpunosti zatvorio oko, djevojka ima i dva šava na predjelu sljepoočnice.
U pijanom divljanju nasilnika je zaustavila Interventna policija nakon čega je prepraćen u policijske prostorije gdje mu je alkotestom izmjereno 1,60 promila. Zadržan je do otriježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.