Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Mladen Grdović i klapa Intrade na snimanju popularne emisije Lijepom našom

14.10.2013. 22:00
Mladen Grdović i klapa Intrade na snimanju popularne emisije Lijepom našom


U sukošanskom izdanju “Lijepe naše” između ostalih nastupit će Mladen Grdović, Ivica Sikirić Ićo & klapa Bibinje, Tomislav Bralić & klapa Intrade, Miroslav Škoro, Jole, Zorica Konđa, Ivan Županović, Tedi Spalato, tamburaški sastav Đentlemeni


U školskoj sportskoj dvorani u Sukošanu idućeg utorka, 22. listopada, s početkom u 19 sati održat će se javno snimanje popularne emisije “Lijepom našom” u produkciji HRT-a. U emisije će biti predstavljena etnobaština Općine Sukošan i Zadarske županije.
– U dvorani će biti mjesta za više od 500 gledatelja, a ulaznica za više od tri sata snimanja bit će po popularnoj cijeni od 30 kuna. Naime, već je poznato da se snimaju dvije emisije “Lijepom našom” koje se dvije nedjelje za redom emitiraju na HRT-u, kazao je načelnik Martinac.
Tako će Sukošan nakon Benkovca, Poličnika, Sv. Filip i Jakova, Bibinja i Zadra biti šesta lokacija u Zadarskoj županiji za snimanje ove još uvijek popularne televizijske emisije u kojima nas redovite rubrike upoznaju s tradicijom ovoga kraja.
– Tijekom emisija na HRT-u bit će predstavljena Općina Sukošan i to kroz turizam, osam kilometara obale, Dječjim rajem i drugim plažama, marinom, smještajnim kapacitetima, izuzetno bogatoj gastroponudi, turističkim manifestacijama kojih je ove godine bilo pedesetak. Bit će riječi i o jedinstvenoj Magunja trim stazi, poljoprivredi, ekoproizvodnji, gospodarstvu, sportu, kulturi, školstvu, blizini Zračne luke, autoceste A1, nacionalnih i parkova prirode, nabrajano je.
U sukošanskom izdanju “Lijepe naše” nastupaju Mladen Grdović, Ivica Sikirić Ićo & klapa Bibinje, Tomislav Bralić & klapa Intrade, Miroslav Škoro, Jole, Zorica Konđa, Ivan Županović, Tedi Spalato, tamburaški sastav Đentlemeni, KUD-ovi Sukošan, Debeljak, Sv. Ivan Krstitelj iz Gorice, Družina iz Paga i Sidraga iz Tinja, pjevačka skupina Sokolovi, klape Sukošan, Kalelarga iz Zadra, Kožino, Sol iz Paga, Munita iz Zadra, Niko iz Zadra, ženske klape Uzorita iz Sukošana i Kapric iz Zadra te mandolinski sastav Mobe iz Bibinja.