Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Pronađeno dvadesetak šprica

14.10.2013. 22:00
Pronađeno dvadesetak šprica


Akciju čišćenja infektivnog otpada organizirali smo samoinicijativno nakon što su članovi udruge Porat primijetili da je prostor parka opet kontaminiran sa špricama, pojasnio je predsjednik udruge Porat Siniša Kabić


Grabljama, hvataljkama i pincetama članovi udruge Porat dali su se jučer u još jedno čišćenje Kapetanskog parka. Sveukupno je pronađeno dvadesetak šprica i to u zavučenim dijelovima parka. Rekli bismo, na sreću, budući da je tog jutra park obilovao posjetiteljima, što djecom koja su s učiteljicom provodila izvannastavne aktivnosti, kao i šetačima i kamperima koji su svoje vrijeme provodili sjedeći na travnatim površinama.
– Akciju čišćenja infektivnog otpada organizirali smo samoinicijativno nakon što su članovi udruge Porat primijetili da je prostor parka opet kontaminiran sa špricama, pojasnio je predsjednik udruge Porat Siniša Kabić. Sada je situacija puno bolja kaže, prikupljeno je svega dvadesetak šprica, od čega više starijih, što je za razliku od prvog čišćenja parka kada je pronađeno više od tisuću šprica zanemariva brojka.