Konačno počinje izgradnja višenamjenske zgrade MO-a Novi Bokanjac

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Grad Zadar raspisao poziv građevinarima
Zgrada će biti multifunkcionalna i sportsko-rekreativna, te neće služiti samo za potrebe mjesnog odbora već će biti namijenjena i za potrebe udruga građana. Procijenjena vrijednost radova je 1.200.000 kuna bez PDV-a
Arif SITNICA
Dječje igralište je već izgrađeno i djeca ga svakodnevno koriste

Grad Zadar raspisao je poziv za prethodno savjetovanje sa zainteresiranim tvrtkama za izgradnju višenamjenske zgrade i popratnih sadržaja u MO Novi Bokanjac.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu dostaviti eventualne primjedbe i prijedloge do 17. listopada. 

Iz gradske uprave doznajemo kako će zgrada biti multifunkcionalna i sportsko-rekreativna, te neće služiti samo za potrebe Mjesnog odbora, već će biti namijenjena i za potrebe udruga građana. Procijenjena vrijednost radova je 1.200.000 kuna bez PDV-a.

Onaj tko dobije ugovor za posao na izgradnji zgrade morat će dovršiti zgradu u roku od 180 dana od dana uvođenja u posao. Kriterij odabira ponude je ekonomski najpovoljnija ponuda (ENP).

Na temelju zahtjeva investitora Grada Zadra, tvrtka Structural art d.o.o. pristupila je izradi glavnog projekta izgradnje građevine sportsko-rekreacijske namjene s popratnim sadržajem. Zgrada će imati jednu više funkcionalnu sportsku dvoranu te popratne sadržaje s dvoranom za sastanke i predavanja. Prema projektu, prizemlje zgrade imat će ulazni plato, sportsku dvoranu sa sanitarnim čvorom, svlačionicu/spremište, dvoranu za sastanke te još jedan pripadajući WC. U objekt će se moći ući preko dva različita ulaza sa južne strane.

Ukupna površina zgrade bit će oko 180,17 m2, a bit će izgrađena na parceli od 935 m2 koja će se oplemeniti sadnjom bjelogoričnih stabala i autohtonim mediteranskim biljkama.

 - Jako smo zadovoljni da će se konačno krenuti u izgradnju te zgrade. Dječje igralište je već izgrađeno i djeca ga svakodnevno koriste, a izgradnjom ove zgrade naš bi kvart konačno dobio neki prostor gdje bi se mještani mogli okupljati te organizirati rad kulturnih, kreativnih i sportskih udruga, rekao je predsjednik MO Novi Bokanjac Zvonimir Brković.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)