Energetska obnova teška ukupno 23 mil. kn

Slika korisnika mkvanja
Rekonstrukcija pet objekata ugljanske bolnice
Autor: 
Što se tiče rokova, oni teku od potpisivanja prvog ugovora koji je bio početkom godine, pa u roku od 24 mjeseca. Dakle, sve bi trebalo biti završeno do 2021. godine - objasnio je Mladen Mavar
Vedran SITNICA
Energetskom obnovom zgrada uštedjet će se na troškovima električne energije oko 600 do 700 tisuća kuna godišnje

Riječ je o pet naših objekata odnosno, zgrada za koje je procijenjeno da mogu ući u rekonstruciju i energetsku obnovu. To će nam jako puno značiti jer se prema procjenama struke, radi od oko 600 do 700 tisuća kuna godišnje - uštede električne energije. Sveukupna investicija energetske obnove ovih naših objekata, »teška« je oko 23 milijuna kuna. A, što se tiče rokova, oni teku od potpisivanja prvog ugovora koji je bio početkom godine, pa u roku od 24 mjeseca. Dakle, sve bi trebalo biti završeno do 2021. godine - objasnio je Mladen Mavar ravnatelj Psihijatrijske bolnice na otoku Ugljanu.
Naime, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić jučer je stigao u Zadar kako bi u Domu županije uručio deset ugovora među kojima se, uz ostalo, radilo i o financiranju energetske obnove zgrada Psihijatrijske bolnice Ugljan.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno