Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Čokolino višebojac

Autor: Jelica Farkaš

14.11.2008. 23:00
Čokolino višebojac

Foto: Jelica FARKAŠ



Projekt susreta osnovaca sa sportašima, pozdravio je ravnatelj osnovne škole Josip Brtan, kazavši pri tom da škola ima preko 730 učenika, a mnogi su vrsni sportaši, ali i informatičari, likovnjaci i literati
Priredba pod nazivom “Čokolino višebojac u vašoj školi”, koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, u suradnji s tvrtkom Podravka i Sportskim novostima, održana je i u biogradskoj osnovnoj školi.
Školska sportska dvorana bila je premala da primi sve sudionike događaja, goste, natjecatelje i gledatelje, točnije biogradske osnovce te njihove roditelje, učitelje, nastavnike i profesore. Ovaj projekt susreta osnovaca sa sportašima, pozdravio je ravnatelj osnovne škole Josip Brtan, kazavši pri tom da škola ima preko 730 učenika te radi po najsuvremenijim odgojno-obrazovnim metodama.
Uz to, u školi djeluje i glazbeni odjel s preko stotinjak polaznika, a mnogi učenici vrsni su sportaši, ali i informatičari, likovnjaci i literati.
Neke od radova kao i glazbenih točaka, imali smo prilike čuti i tijekom priredbe. Ipak sportska nadmetanja i gosti iz svijeta sporta ovaj su put bili u centru pažnje. Pa iako je bio najavljivan i očekivao se dolazak Zvonimira Bobana, umjesto njega biogradskim osnovcima u natjecateljskim disciplinama pomogli su jednako dragi gosti, trener KK Zadar Aco Petrović i košarkaš Rok Stipčević.
Biogradski osnovci natjecali su se u košarci, odbojci, potezanju konopa. Pomagali su im poznati sportaši pa je to bio dodatni motiv da i jedni i drugi, točnije i natjecatelji i navijači daju doista sve od sebe. Tko je u konačnici pobijedio manje je važno u odnosu na činjenicu da je samo ovakvo događanje bilo doista lijepo za biogradske osnovce.