Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Tina Turner u turneju uključuje i Zadar?

Autor: Marija Knežević

14.11.2008. 23:00
Tina Turner u turneju uključuje i Zadar?


Nakon prošlogodišnjeg nastupa Zucchera i ovogodišnjeg nastupa Lennya Kravitza Zadrani očekuju vijesti o slijedećem gostovanju glazbene zvijezde. Spominjao se tako dolazak Erica Claptona, a “u igri” je bio i Santana i najavljivao se njegov nastup u dvorani Krešimira Ćosića.
Branko Ganzulić, predsjednik Turističke zajednice grada Zadra kazao je kako ima puno planova, a i pregovori su se zahuktali.
– Građane sigurno nećemo razočarati. Mogu reći samo kako Tina Turner ima europsku turneju, a mi ćemo se svim silama boriti da budemo dio te Europe. To košta da boli glava, ali pregovaramo pa ćemo vidjeti. Uglavnom, Zadrani će zasigurno biti zadovoljni kvalitetom izvođača kojeg ćemo dovesti, ma tko to bio – ističe Ganzulić.
Ipak, ništa konkretno o gostovanju zvijezda u Zadru nećemo znati sve do veljače kada bi pregovori trebali biti završeni. Koncert Carlosa Santane jedan je od onih o kojima se pregovara, no on nije na turneji te bi njegovo dovođenje stajalo znatno više od glazbenika koji bi zadarski koncert mogli uklopiti u ranije planiranu turneju.
Dvorana na Višnjiku u planu je tek kao “rezerva”.
– Mi smo Mediteranci i Turistička zajednica će nastojati sve koncerte i slična zbivanja organizirati na otvorenom – zaključio je Ganzulić.
U očekivanju velike zvijezde Zadranmi će u Arsenalu 17. prosinca moći poslušati hip hop zvijezdu Li’l Kim.