Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Dva sata vesele svirke

14.11.2010. 23:00
Dva sata vesele svirke


Originalni dalmatinski hop-cup sastav Sexymotherfuckers u sklopu Heineken music big night partyja nastupili su u subotu u klubu Arsenal. Publika žedna zabave uživala je u dva sata vesele svirke, ali i u svemu ostalom što se nudilo te večeri. Pred svojom publikom, ponovno u mornarskim majicama i uz ispuhanu Emanuelu, nastupili su nakon promocije prvijenca “Didonanu”, a kako i priliči izveli su svoje najveće hitove “Maslina”, “Brod”, “Trajekt”, “Emanuela” i “Ajme meni nije mi dobro”, ali i neke nove pjesme. Na inzistiranje publike neke pjesme izvedene su više puta. Više o ovom nastupu kazao nam je frontmen Ivo Petrić.
– Uvijek su nam veseli nastupi i tulum je kao prvoga dana. U Arsenalu smo svirali već četiri puta i svaki put je ista veselica, ali glavna je publika. Večeras smo odsvirali i desetak pjesama s drugog albuma na kojem trenutačno radimo i mogu reći da ide, kazao nam je Petrić dodajući kako novi album možemo očekivati dogodine.
Novi nastup u Zadru po svemu sudeći mogao bi biti uskoro, jer kako saznajemo u dogovoru je koncert gdje bi SMF trebao nastupiti uz Kawasaki 3P. U posljednje vrijeme sve više sviraju, a popularnost im raste iz dana u dan.
– Imamo posla pun k….. Vidi’ ćemo što budućnost nosi, ali očekujte da ćemo biti tri škale veći od ovoga, luđi i brutalniji, kazao nam je Petrić.
Kao i na svakom dobrom partyju uz dobru muziku i vruće hostese bilo je i poklona te su ljubitelji Heinekena doma otišli s antistres lopticama, prstenjem i laserima, a najsretniji pivopija dobio je mobitel.