Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Spoj generacija na koncertu Parnog valjka

14.11.2011. 23:00
Spoj generacija na koncertu Parnog valjka


Legendarni i još uvijek žestoki Parni valjak u nedjelju je zapalio zadarsku publiku u “ugodno popunjenom” Višnjiku. S pozornice koje se ni svjetski rokeri ne bi posramili Aki, Hus i ekipa redali su stare i nove hitove, s jednakom, možda i većom energijom kao 1975. kada su kao mladići osnovali legendarni bend.
Otvorili su koncert s pjesmom “Vjeruj”, s obzirom da se turneja kojom promoviraju novi album “Stvarno nestvarno” održava pod imenom “Vjeruj, tu sam čovjek”.
Koncert je bio pravi spoj generacija, onih što bend prate od samog početka, kao i mladeži.
– Evo nas nakon dvije godine i drago mi je da ste nam još vjerni. I mi smo vama. Veseli me ova mladost, ali tu je i generacija. Stvarno ste nestvarni, rekao je Aki.
Publiku su raspjevali i rasplesali novi hitovi poput “Kralj iluzija”, “Stvarno nestvarno”, “Ljubav je droga”, posebno stare stvari “Jesen u meni”, “Ljubavna”, “Dođi”, “Molitva” te one u duetu s Tinom, “Lutka za bal” ili “Ugasi me”.
Zadrani su Parni valjak pozvali na bis u pravom navijačkom stilu koji i priliči dvorani Krešimira Ćosića te potvrdili da su stari rokeri ispunili sva njihova očekivanja.