Izložba polaznika talijanskog vrtića

Slika korisnika valentinam
Zadar u očima najmlađih
Sudjelovala su djeca od 3 do 7 godina, a najviše radova napravili su predškolaci. Drago nam je što je ovim našim programom započelo obilježavanje Dana grada Zadra i njegovog zaštitnika sv. Krševana, naglasila je ravnateljica Maja Tolić Perišić
Marin GOSPIĆ
S radovima na izložbi "Moj grad kroz moje oči" sudjelovalo je 15-ak mališana Marin GOSPIĆ

U organizaciji Udruge Dante Alighieri i talijanskog dječjeg vrtića Pinocchio  održana je izložba Moj grad kroz moje oči. Ovom prigodom su predstavljeni radovi polaznika dječjeg vrtića, a povod ovom događanju je obilježavanje Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana.

- Mi smo kao ustanova odlučili sudjelovati u obilježavanju Dana grada i njegovog zaštitnika sv. Krševana. Već neko vrijeme radimo na aktivnostima vezanim uz tu temu, a u razgovoru s djecom o tome što bi ona mogla napraviti i nešto pokloniti gradu. Kako smo mali i nemamo novca došli smo na ideju napraviti izložbu. Sudjelovala su djeca od 3 do 7 godina, a najviše radova su napravila djeca koja su u kategoriji predškolaca. Drago nam je što je ovim našim programom započelo obilježavanje Dana grada Zadra i njegovog zaštitnika sv. Krševana, naglasila je Maja Tolić Perišić, ravnateljica dječjeg vrtića Pinocchio. Kako je kazala ravnateljica, s radovima je na izložbi sudjelovalo 15-ak mališana, a njihovi su kolaži, slike i crteži nastajali tijekom više tjedana od kada je nastala ideja o ovoj zanimljivoj izložbi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno