Zadranka oduševila Nijemce dresom Luke Modrića

Slika korisnika valentinam
Brzinska promocija Zadra i Hrvatske u Stuttgartu
Luka je saznao za svoju sugrađanku Lauru koja živi u Stuttgartu i njegov je veliki 'fan'. Poslao joj je dres potpisavši se na njega, a ona ga obukla i "izludila" svoje prijatelje i školske kolege...
Zadranka Laura Marić u Stuttgartu, u dresu Luke Modrića
 Mlada 19-godišnja Zadranka Laura Marić, koja s obitelji živi i školuje se u  Stuttgartu, oduševila je svoje prijatelje i školske kolege u tom njemačkom gradu pojavivši se u dresu naše nogometne legende Luke Modrića. Naravno, i u Njemačkoj, kao i svugdje u svijetu,  spomen na ovog hrvatskog nogometnog virtuoza iz Real Madrida, izaziva salve oduševljenja među poklonicima "najvažnije sporedne stvari u  životu", tj. nogometa.  
 A kako je Laura uopće došla do Lukina dresa? Naime, čuvši za svog velikog 'fana' iz Njemačke, inače njegove Zadranke, Luka joj je poslao dres  potpisavši joj se na stražnjem dijelu majice pored broja 19.
Inače, Laura je kćer našeg sugrađanina Sergeja (Serđa) Marića, koji je  također svojedobno bio nogometaš Nogometnog kluba Zadar, a danas  živi i radi u Njemačkoj. 
Tako je  naša Zadranka, pametna i lijepa djevojka manekenskog izgleda, svojom gestom na simpatičan i efektan način, koristeći brand Luke  Modrića, promovirala svoju zemlju i svoj grad među vršnjacima i profesorima u glavnom gradu njemačke pokrajine  Baden-Württemberg.

 To su one male slatke životne prilike u kojima je posebno lijepo i ponosno biti Hrvat(ica) u Europi i svijetu.   

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)