SPOT MARKA KONČURATA "Da si kraj mene"

Slika korisnika mkvanja
Kali u glavnoj ulozi
U glavnoj ženskoj ulozi se odlično snašla mlada arhitektica Mateja Tortić

Novi spot Marka Končurata „Da si kraj mene“ nas trenutno vraća u opušteno ljetno stanje uma kroz kadrove uskih kala i mirne pješčane uvale.

Nakon debitantskog singla Bolero koji na YouTube kanalu ima preko 133 tisuće pregleda, Marko nas ovim spotom podsjeća na ljeto i uspomene koje ožive bez obzira na godišnje doba svakim mirisom, pogledom na more ili šumom valova. Emotivan spot je sniman na otoku Ugljanu u Kalima i u skrovitoj pješčanoj uvali okruženoj predivnom prirodom.

U glavnoj ženskoj ulozi se odlično snašla mlada arhitektica Mateja Tortić koja je blistala u kreaciji poznatog domaćeg dizajnera Ivana Alduka.

Marko se aktivno bavi stomatologijom, a osim šire publike i njegovi pacijenti jako pozitivno reagiraju na pjesme za koje sam piše glazbu i stihove:

- Svi imamo više dimenzija ovisno o tome na čemu odlučimo raditi, a moji pacijenti i kolege iskreno podržavaju ovaj kreativan dio mene. Vjerujem kako im je zbog toga čak ugodnije jer upoznaju moju intimu kroz glazbu koju stvaram.

Pitoreskno mjesto Kali je igralo veliku ulogu u spotu i dalo mu dodatnu autentičnost, kako pojašnjava Zadranin Tomislav Pancirov koji je zaslužan za spot:

- Predivne stare kamene kuće sa šarenim škurama u uskim kalama prenose onu intimu zajedništva koja se izgubila u današnjem užurbanom životu, prazna uvala i cesta dale su osjećaj potpune usamljenosti koji imamo kada kraj nas nisu osobe koje volimo što je za mene bit ove pjesme.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno