Večeras predavanja Ive Pervana i Borisa LJubičića te predstavljanje knjige Marije Valčić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
U Kneževoj palači
Zvonko KUCELIN
Kolika je važnost fotografije u brendiranju destinacija?

U Multimedijalnoj dvorani Kneževe palače s  početkom u 18 sati održati će se dva predavanja: Borisa Ljubičića - „Dizajn  koji trebamo“ i Ive Pervana - „Važnost fotografije u brandiranju destinacija“ te promocija knjige dr. sc. Marije Valčić - „Turizam i kultura“.

Ljubičić je potvrđeni istraživač na polju vizualnih komunikacija i dizajna čija je relevantna međunarodna reputacija izgrađena na hrvatskim opcijama, lokalnom jeziku i kulturi koju uzdiže uz bok velikih  svjetskih sila. Kolika je važnost fotografije u brendiranju destinacija govorit će nagrađivani splitski fotograf Ivo Pervan, a okupljeni će biti u  prilici informirati se i o nekim od izravnih mjera kojima se osigurava  prikladna evolucija preferencija turista i domicilnog stanovnistvva u  pogledu nekih bitnih karakteristika složenog proizvoda koji sacinjava  turizam, a napose kulturni turizam u okviru promocije knjige Marije  Valčić, čija je vrijednost tim veća u ovom trenutku kada se intenzivno  radi na brendiranju identiteta turizma Zadarske županije.

Kako optimalno iskoristiti prirodni,  kulturni i baštinski potencijal  zemlje?

Knjiga "Turizam i kultura" teži pružiti neke od izravnih mjera kojima  se osigurava prikladna evolucija preferencija turista i domicilnog stanovnistva u pogledu nekih bitnih karakteristika slozenog proizvoda koji  sacinjava turizam, a napose kulturni turizam. Pokusava se razumjeti jesu li ceste transformacije turistickih lokacija rezultat racionalnog pokušaja odgovora na turisticke preferencije ili su one nepoželjna posljedica tržišnih neuspjeha, tipicnih u prisutnosti ucestalih kulturnih i prirodnih resursa. "Turizam i kultura" kroz dodatne empirijske dokaze  razmatra i problematiku kompromisa na koje turisti pristaju, nalazeci  se među raznim oblicima koji cine turizam kako bi se identificirala veličina čiste potraznje za kulturnom, bastinskom i zelenom percepcijom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno