Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Duhovi u vrtiću

14.12.2010. 23:00
Duhovi u vrtiću


Preostali darovi dodat će se onima koji će se prodavati u sklopu velikog Božićnog sajma predviđenog za 18. i 19. prosinca na trgu kod masline, a na motorima će Duhovi obilaziti biogradske ulice i darivati djecu gdje god ih sretnu


U  ozračju predstojećeg blagdana Božića, članovi biogradskog Moto kluba Duhovi razveselili su mališane dvaju biogradskih dječjih vrtića.
Svojim posjetom i darovima, ali prije svega odorama i  motorima, bili su posebno  dragi gosti biogradskim mališanima. Svojom pojavom i  bukom motora izazvali su  ushit kod najmlađih, ali bili i  svojevrsna atrakcija na biogradskim ulicama. Za ovu prigodu biogradski su motoristi  od sponzora pribavili darove  za najmlađe Biograđane, a donirali su ih Bure cash and carry  centar, Plodine, te Udruga za  suzbijanje zlouporabe droga  Lanterna iz Biograda.
Prikupilo se dosta darova,  uglavnom igračaka i slatkiša.  Članovi kluba složili su oko  stotinjak vrećica koje su tijekom dana podijelili polaznicima dječjih vrtića.
Nakon posjeta matičnom  vrtiću u gradu, Duhovi-mrazovi posjetili su i područni novootvoreni vrtić na Kosi, koji  pohađa oko pedesetak mališana te i njih iznenadili darovima. Razdragani mališani  tijekom kratkog druženja otpjevali su im u znak zahvalnosti i nekoliko pjesmica. Preostali darovi dodat će se onima koji će se prodavati u sklopu velikog Božićnog sajma  predviđenog za 18. i 19. prosinca na trgu kod masline, a na  motorima će Duhovi obilaziti  biogradske ulice i darivati djecu gdje god ih sretnu.
Ovo dakako nije prva akcija  biogradskih motorista jer su se  već zadnjih nekoliko godina  posebno angažirali i iskazali  na najrazličitijim humanitarnim akcijama, a jedna od njih  je i dobrovoljno darivanje krvi.