Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Što darovati Isusu za Božić?

14.12.2010. 23:00
Što darovati Isusu za Božić?


U cijelom programu koji je koncipiran, prilagođen i ponuđen, djeca su jednako, kao što slušaju, mogla sudjelovati u predstavi interaktivnog karaktera u kojem se osim zabavnog dijela nalazi i poučni dio koji govori o tome tko je Isus i koja je njegova uloga u našim životima


Predstava  “Što darovati Isusu za Božić?”  u organizaciji Udruge građana  za promicanje kršćanskih vrijednosti i Gradske knjižnice  Benkovac do posljednjeg  mjesta ispunila je Multimedijalnu dvoranu Gradske  knjižnice Benkovac.
Svu djecu uime Kršćanske  igraonice Vitezovi i princeze  pozdravila je Rebeka Rušin iz  Šibenika istaknuvši kako  Kršćanska igraonica u sklopu  javnih manifestacija koje izvode uključuje i dio programa  za djecu, mlade i roditelje. 
U cijelom programu koji je  koncipiran, prilagođen i ponuđen, djeca su jednako, kao  što slušaju, mogla sudjelovati u  predstavi interaktivnog karaktera u kojem se osim zabavnog  dijela, gdje su uključene igre,  ples i pjesma, nalazi i poučni  dio koji govori o tome tko je  Isus i koja je njegova uloga u  našim životima.
 S čvrstim uvjerenjem iz  udruge su poručili da kršćanske vrijednosti koje je Isus ostavio u naslijeđe trebamo i  želimo prenositi na generacije  koje dolaze. Sam program koji  je izveden za djecu Benkovca  je program koji je nastao u  New Yorku gdje se već 30 godina na ulicama tog grada govori tko je Isus i poučava o  tome kakav je.
Cijelo vrijeme predstave  djeca svih uzrasta ushićeno su  pratila odgojitelje, a na poziv  vrlo su rado sudjelovala u raznim igrama, pjesmi i plesu  onako kako to već djeca najbolje znaju. Najuspješniji u pitalicama i igrama osvojili su  vrijedne nagrade, dok su svi  ostali mališani dobili pregršt  slatkih darova.