Istina u Maraschino baru

Slika korisnika admin
Autor: 
Dječaci imaju loša iskustva sa zadarskom administracijom

Splitsko-zagrebački hip hop kolektiv Dječaci stiže u Zadar te će u Maraschino baru sutra predstaviti novi hvaljeni album "Istina". U Zadar stižu na krilima uspjeha posljednjeg albuma čija je prva naklada rasprodana u samo nekoliko dana, u punom zagrebačkom KSET-u održali su dva koncerta zaredom, a jedno vrijeme suvereno su vladali top listama najprodavanijih domaćih izdanja.

Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo, vjerojatno i za Zadar spremaju spektakl. Splitsko-zagrebački hip hop kolektiv Dječaci osnovan je 2005. godine, nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima. Do sad su izdali dva albuma, 2008. godine objavljuju svoj prvi album nazvan "Drama", za koji osvajaju Zlatnu Kooglu kao album godine, a nakon toga i nagradu Indexi 09 za hip hop album godine. Posljednji album "Istina" ruši sve rekorde prodaje, a singlovi Dalmacija, Lovrinac i ostale skupljaju sve više klikova na Youtubeu te haraju radiostanicama.

Posljednji put u Zadru su Dječaci nastupili prije tri godine na koncertu u organizaciji Udruge Porat pod nazivom "Nema sretnih droga", a godinu nakon toga imali su loše iskustvo sa zadarskom administracijom kada im je propalo snimanje spota za "Punjene paprike" na Pozdravu suncu.

- Naš čovjek tamo je od grada tražio dozvolu za snimanje i rekli su mu da nam dozvola ne treba dok god ne nosimo tešku opremu. Nismo nosili tešku opremu, samo smo došli snimati i onda nam je tamo policija fizički zapriječila da snimamo zato što nismo imali pismenu dozvolu, napisali su Dječaci tada na stranici, a nakon još tjedana i tjedana pokušavanja "Punjene paprike" snimljene su na drugoj lokaciji.

Ovoga puta administracija, bar što se tiče koncerta je riješena. Ulaznice po cijeni od 30 kuna prodaju se u Maraschino baru, a početak koncerta je oko ponoći.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno