HVIDR-a Donat nagradila vrijedne članove i promicatelje istine o Domovinskom ratu

Slika korisnika valentinam
Priznanja i zahvale
Nagrade su dobili Dragan Burčul i Svetko Smokrović, tajnica udruge Ana Krstić, a posebno priznanje dobio je i Željko Perić, predsjednik županijske HVIDR-e, koji je od samog početka u udruzi. Plaketu je zaslužio i Josip Čerina
Zvonko KUCELIN
Ponosni na svoje nagrade

Članovi HVIDR-e Donat podijelili su jučer priznanja i zahvale najistaknutijim članovima udruge i onima iz šire društvene zajednice koji su svojim radom pomogli udruzi, ali i širenju istine o Domovinskom ratu.

Tako su zahvalnice zbog volonterskog rada i aktivnog sudjelovanja u udruzi dobili su Dragan Burčul i Svetko Smokrović. Zahvalnica i plaketa zbog predanog rada i pomaganja uručena je tajnici udruge Ani Krstić, a posebno priznanje dobio je i Željko Perić, predsjednik županijske HVIDR-e, koji je od samog početka u udruzi. Plaketu je zaslužio i Josip Čerina koji je pomogao organizirati 25. obljetnicu akcije Jaguara. On nije mogao doći te je priznanje u njegovo ime primio Ante Srzentić. Članovi su dodijelili plaketu i povjesničaru Zlatku Begonji zbog, kako su naveli, promicanja istine o Domovinskom ratu.

- Organizirali smo prigodni domjenak na kojem smo nagradili aktivne članove udruge, ali i istaknute članove u društvu koji su svojim radom doprinijeli promicanju istine o Domovinskom ratu te pomogli radu, rekao nam je Vitomir Burčul, predsjednik HVIDR-e Donat, dodavši kako imaju 200-njak članova.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)