Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Svaka je biti ili ne biti

Autor: Viktor Bogut

15.01.2010. 23:00
Svaka je biti ili ne biti

Foto: Vedran SITNICA



Na sreću, igramo protiv momčadi protiv koje ne bismo smjeli imati problema – kazao je Denis Karlović
Prvo kolo drugog dijela Stolnoteniskog prvenstva za Donat kreće s problemima, slično kao što je završio i prvi dio. Nakon poprilično loših rezultata, koji su u ovom trenutku udaljili Donat od željenog doigravanja, u prvom kolu nastavka Zadrani će vjerojatno igrati bez Davora Karlovića koji ima problema s desnim ramenom. Često iskusni Zadranin ima problema s tim ramenom, a čelni čovjek struke Denis Karlović može se samo nadati da će terapije vrlo brzo vratiti Davora na teren, pogotovo ako uzmemo u obzir da bi svaki eventualni kiks mogao udaljiti Donat od doigravanja, gdje bi ih trebao pojačati reprezentativac Hong Konga Tyani Jiang. Na sreću Zadrani danas igraju u Splitu protiv istoimenog prvoligaša, momčadi koja taj status vjerojatno neće zadržati još dugo.
– Igramo protiv momčadi protiv koje ne bismo smjeli imati problema. Tomislav Kolarek i Stipe Josipović, uz trećeg mladog igrača, trebali bi biti dovoljni da svladamo tim poput Splita, no bez Davora Karlovića to neće biti lako – kazao je Denis Karlović. Donatu je u ovom dijelu sezone svaka utakmica biti ili ne biti. U idućih devet kola valja ostvariti što više pobjeda i doći najmanje do četvrtog mjesta, inače će ankvizicija u obliku igrača koji se kreće oko 20. mjesta na svjetskoj rang ljestvici, jednostavno propasti.
– Da. Moramo ovo dobiti – samo je potvrdio Denis Karlović.
Vrlo važno će također biti kako će u nastavku prvenstva odigrati Stipe Josipović. On u dosadašnjem dijelu prvenstva nije pokazao apsolutno ništa. I manje od toga. A doveden je kao pojačanje na mjestu trećeg igrača.
– S njim smo obavili vrlo ozbiljan razgovor i rekli mu da ne pokazuje ono što se od njega očekivalo. On je sigurno kvalitetniji igrač od onog što pokazuje, ali morao se malo uozbiljiti. Od njega očekujemo sad da pokaže ono što zna.


Raspored


U 10. kolu igraju: Split – Donat, Pula – Dr. Časl, Vodovod – Dugo Selo, Frim – Libertas, Industrogradnja – Zagreb.