Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Gatara ide na izbore

Autor: Irena Jurjević

15.01.2013. 23:00
Gatara ide na izbore


Lista će biti sastavljena od uglednih građana grada Zadra, no ne samo starijih, već i mlađih, jer na njima budućnost ostaje. Tako vođen, grad Zadar može postati najbolji grad u Hrvatskoj, zaključio je Gatara


U povodu dana Svete Anastazije – Stošije, mučenice i zaštitnice Zadra Udruga umirovljenika Poluotok Zadar organizirala je u svojim prostorijama prigodno druženje za koje je najavljeno predavanje o ljekovitim travama i njihovom korištenju u očuvanju zdravlja i vitalnosti te predstavljanje ponude o odlasku na liječenje u Toplice Lešće.
Predavanje je naposljetku ipak otkazano zbog nemogućnosti dolaska predavača Rade Nekića, no predsjednik Udruge Joško Gatara najavio je i druga događanja u njihovoj organizaciji.
U planu je nekoliko izložbi, među kojima i ona koja će prikazati Zadar sad te Zadar kakav je nekoć bio. Izložba će se sastojati od razglednica koje već posjeduju unutar udruge, a radit će i na daljnjem prikupljanju materijala kod drugih građana. Također, u planu je i izložba zadarskih umjetnika, a najbitnije je da u sve ove aktivnosti budu uključeni umirovljenici, istaknuo je Gatara.
– Zajedno možemo postići puno više. Očekujem da će nam 2013. kao neparna godina biti puno sretnija od parne 2012. godine te ćemo se tako pokušati družiti što više, zaključio je Gatara otkrivajući kako za ovogodišnje lokalne izbore planira oformiti i svoju vlastitu Nezavisnu listu kako bi zadarski umirovljenici imali svoje predstavnike i u Gradskom vijeću.
– Lista će biti sastavljana od uglednih građana grada Zadra, no ne samo starijih, već i mlađih, jer na njima budućnost ostaje. Tako vođen, grad Zadar može postati najbolji grad u Hrvatskoj, zaključio je Gatara.