U samo 15 dana upisalo se 10.976 članova

Slika korisnika valentinam
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Stari članovi obnavljaju svoju članarinu klikom na internetu ili izravno u DPH Zadar, putem pošte i banke te u Odjelu za članstvo na Poljudu, objašnjava Venci Pavić
Velimir BRKIĆ
Od 42 nova člana u Sukošanu je najviše didovih unuka

Nakon samo 15 dana učlanjivanja Hajduk ima čak 10.976 članova za 2018. godinu. Prošlu 2017. godinu Hajduk je završio s brojkom od nevjerojatnih 37.000 članova. Zadarsko Društvo prijatelja Hajduka protekle godine imalo je 698 članova s plaćenom članarinom.

- Naša dužnost je ove godine obraniti prošlogodišnju brojku i podignuti je na još veću razinu, kazao je Tomislav Dražić, predsjednik DPH Zadar.

Zadarsko Društvo prijatelja Hajduka ove godine je po nove rekorde krenulo iz Sukošana. Na trgu Gornja vrata utkali su čak 42 nova člana iz Sukošana, uglavnom didovi unuci.

- Stari članovi obnavljaju svoju članarinu klikom na internetu ili izravno u DPH Zadar, putem pošte i banke te u Odjelu za članstvo na Poljudu, objašnjava Venci Pavić.

Pritom je zamolio članove za strpljenje jer se obrađuje veliki broj uplata te će im članske iskaznice biti dostavljene u najbržem mogućem roku.

- Ovo je lijepi nastavak priče o narodnom klubu čiji su temelj oduvijek bili navijači. Hajduk će uvijek biti Hajduk i živjeti će vječno, kazao je 80- godišnji Rajko Martinac, službeni član Hajduka već 60 godina, od 1958., i pokretač osnivanja sukošanskog kluba navijača splitskih bilih u 1966. godini.

Članarina iznosi 100 kuna za punoljetnu, odnosno 50 kuna za maloljetnu osobu. Trajanje članstva odnosi se na kalendarsku godinu, od 1. siječnja do 31. prosinca tekuće godine,

- Posjedovanje Hajdukove članske iskaznice predstavlja čast, a ona je ujedno i sredstvo identifikacije svakog hajdukovca. Članstvo u klubu ne donosi samo niz pogodnosti već i neizmjeran osjećaj ponosa, odanosti i ustrajnosti, kazao je Josip Pavić, aktivist Hajduka iz Sukošana.

Slijede organizirane akcije učlanjenja u Hajduk u Zadru, Bibinjama, Crnom, Debeljaku, Sv. Filip i Jakovu, Pridrazi, Privlaci.

- Društvo prijatelja Hajduka Zadar poziva sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba HNK Hajduk Split i iz drugih mjesta kako bi i tamo mogli organizirati učlanjenje u našu udrugu čime postaju članovi HNK Hajduk Split, pozvao je Tomislav Dražić.

Tijekom akcije u Sukošanu se lobiralo i dijelili su se obrasci za projekt "Za sva vrimena". Riječ je o tematskom parku na Poljudu u sklopu kojeg će biti upisana imena i prezimena svih donatora koji u sljedećih devet godina doniraju minimalno 7.500 kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika STOJA
Jos jedna uzaludna akcija spasavanjaHajduka.Sav taj novac od 37000 clanova nije dovoljan ni za godisnju placu jednog bolje placenog igraca.Sve sto je narodno je propalo u trzisnoj utakmici ne samo kod nas nego i u svitu.
Slika korisnika STOJA
Jos jedna uzaludna akcija spasavanjaHajduka.Sav taj novac od 37000 clanova nije dovoljan ni za godisnju placu jednog bolje placenog igraca.Sve sto je narodno je propalo u trzisnoj utakmici ne samo kod nas nego i u svitu.