Koncert sa sjetnim repertoarom

Slika korisnika admin
Autor: 
predin
Mario PADELIN
Predin i Dedić će u Zadru predstaviti njihov zajednički album "Tragovi u sjeti"

Vrsni slovenski kantautor Zoran Predin i pijanist Matija Dedić nakon odgođenog koncerta zbog vremenskih nepogoda u subotu će u klubu Arsenal predstaviti pjesme s njihova zajedničkog albuma "Tragovi u sjeti", ali i neke od najpoznatijih pjesama iz Predinova bogatog autorskog opusa. Program će biti splet pjesama koje su ostavile "trag u sjeti", a kako kaže sam Predin pjevat će pjesme o ljubavi, o smrti, o ljepoti, o sjeti i o prošlim, ali budućim vremenima.

- To su poznate pjesme, mega hitovi mojih kolega i moje najpoznatije, u svom osnovnom sjaju. Tekstovi i bazične melodije, koje vape za zajedničkim pjevanjem. Bit će i suza i puno tople sjete. Svaka pjesma ima svoj razlog zbog čega se nalazi na albumu, a na koncertu svaku najavim na poseban način, tako da se zna zašto je pjevam, kazao nam je Zoran Predin najavljujući koncert.

Album "Tragovi u sjeti" opisan je kao poslastica minimalistički obrađenih pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija - "Ti si mi u krvi" Kornelija Kovača, Bregovićeva "Te noći kad umrem", Runjićeva "Galeb i ja", "Magla" Karla Metikoša, Balaševićeva "Priča o Vasi Ladačkom" i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora. Album je najavljen videospotom i singlom "Te noći kad umrem", a ovih dana bit će gotov i drugi videospot za novi singl "Ti si mi u krvi".

Ulaznice za koncert po cijeni od 80 kuna potražite u Arsenalu, Dallas Music Shopu i putničkoj agenciji Aquarius u Zadru.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno