Za "Bolnicu" se tražila karta više

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Vesna KARAVANIĆ

U sklopu Paškog zimskog karnevala u Domu kulture u Pagu izvedena je humoristična predstava Paškog karnevalskog teatra "RUT" pod nazivom „Bolnica". Predstava je izvedena pred prepunim gledalištem, za koje su ulaznice, planule u svega par sati, tako da se tražila ulaznica više.

U tekstu predstave „Bolnica", kojeg je kao i do ovih godina, priredio Ivo Bukša, govori se o veselim zgodama i nezgodima nekoliko žena sa našeg otoka tijekom vremena provedenih u bolnici.

„Bolnica" je izuzetno dobro primljena kod paške publike, čemu svjedoče salve smijeha koje su odzvanjale gledalištem tijekom izvedbe, ali i gromoglasan pljesak koji se mogao čuti na završetku izvedbe.

U predstavi su nastupili, dugogodišnji članovi ovog karnevalskog treatra Ivan Šupraha, Toni Herenda, Šime Paro Vidolin, Elvis Šmit, Darijo Šupraha, Jure Kustić - Paulin, Ivo Fačini Dinko, Ivo Herenda Plemić, Vesna Fabijanić, Branko Barbir, Marijan Paro, Igor Kurilić, Margita Herenda, Marijan Maržić, Ivo Fabijanić Njokulin i Ivo Bukša Šuliman. U predstavi su sudjelovali i sasvim mali glumci: sedmogodišnji Vito Paro Vidolin i petogodišnje Marijeta i Morena Bukša - koji su jmstvo da će se, ova, sad već desetljetna tradicija paških humorističkih karnevalskih predstava, zasigurno i nastaviti u budućnosti.

Ova izvedba "Bolnice" ujednoje i prva i zadnja. Naime, karnevalski glumci više neće ponovno izvoditi "Bolnicu" jer, kako su rekli, oni se ne bave ovim zbog zarade ili izvođenja puno predstava, već radi proba.

- Na probama se družimo, vježbamo i, sve u svemu, provedemo mnoštvo lijepih sati tijekom dosadne paške zime!, zaključili su glumci karnevalisti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno