Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zabava kakva se ne propušta

16.02.2019. 17:41
Zabava kakva se ne propušta


Tijekom koncerta velik broj pjevača odmarao se u press centru dvorane gdje su čekali svoj red na nastup. I mi smo bili tamo i porazgovarali o tome što očekuju od koncerta te kako se osjećaju sudjelujući u velikoj fešti Mladena Grdovića.


Zlatko Pejaković 


Mladen i ja poznajemo se jako dobro, skoro 40 godina, kolika mu je i karijera. On  ima pjesme koje su vječne i koje treba cijeniti. Nas dvoje i Jasmin Stavros smo jedna  grupica i nazvali smo se Tri mušketira te činimo jednu cjelinu. Imamo i moto "Svi za  jednoga i jedan za sve" i uvijek smo jedan uz drugoga. Čestitam mu na 40 godina rada i želim mu još 40 godina, rekao je Zlatko Pejaković.




 


Jasmin Stavros


Grdovića poznajem od njegovih početaka, odnosno dok je još svirao s pokojnim  Tomislavom Ivčićem. Zadnjih godina nastupamo kao Tri mušketira i to je zaista posebna kemija kad se pojavimo na pozornici i energija koja se dogodi u trenutku. Mladen je zaslužio ovakav koncert, rekao je Jasmin Stavros dodavši kako onima koji nisu došli može biti žao.


 


Maja Šuput


Mladena poznajem od kad sam se rodila i mnogo smo puta do sada nastupali. Jako mi je drago da me pozvao kao gošću na koncert. Očekujem punu dvoranu i lom te  mi je ovo svojevrsni "slobodni" dan na kojem očekujem dobru zabavu, rekla nam je  Maja Šuput.