I Josipović za dovršenje i brzo stavljanje Gaženice u funkciju!

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Zadarsko izaslanstvo kod predsjednika Ive Josipovića

Predsjednik Republike Hrvatske  primio je izaslanstvo Zadarske županije i Grada Zadra  koje ga je upoznalo sa stanjem gospodarstva i razvojnim planovima Grada i Županije. U dogovoru sa Zadranima iz Ureda Predsjednika  RH pristiglo je priopćenje u  kojem stoji:

- Bilo je riječi o projektu  Luke Gaženica kao ključnom  projektu razvoja Grada i  Županije. Radi se o projektu  međunarodnog značaja u kojem sudjeluju strani partneri.  Naglašena je potreba dovršenja projekta koji bi, uz  pozitivne efekte na razvoj lokalnog gospodarstva, posebice turizma i transportnog  sektora, otvorio mogućnost  otvaranja preko 1.000 novih  radnih mjesta. Predsjednik  Republike izrazio je zadovoljstvo ambicioznim projektom, preporučio da se naprave moguće uštede koje  uvažavaju sadašnje stanje  javnih financija i gospodarstva te da se dovrši projekt i  što prije stavi u funkciju razvoja i zapošljavanja.

Priopćenje navodi i Zadrane nazočne prijamu, a u izaslanstvu su bili: saborski zastupnici Ana Lovrin, Božidar  Kalmeta i Branko Kutija,  župan Zadarske županije Stipe Zrilić, predsjednik  Skupštine Zadarske županije  Željko Lončar, gradonačelnik  Zadra dr. Zvonimir Vrančić i  predsjednik Gradskog vijeća  Zadra dr. Živko Kolega.

Gradonačelnika Zadra dr.  Vrančića upitali smo za  viđenje i ocjenu susreta.

- Priopćenje smo usuglasili  u Uredu, a kad govorim o  osobnim pa neki način i zajedničkim dojmovima nas  predstavnika Zadarske županije i Zadra mogu kazati da je  prijam i sam razgovor bio u  iznimno uvažavajućoj i tolerantnoj atmosferi. Mi smo  pažljivo saslušani, a iz  priopćenja vam je vidljivo u  kojim je okvirima razgovor  tekao. Posebno smo zadovoljni što je Predsjednik Republike Hrvatske obećao kako  će nam u okvirima svojih  ovlasti pomoći i podržao  nas.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno