Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Vatrom iz bengalki zapalili Forum

15.03.2017. 23:00
Vatrom iz bengalki zapalili Forum


DPH Zadar je u konkurenciji od skoro 70 društava u cijelom svijetu bio u 2016. najbrojniji DPH sa skoro 1100 članova, od ukupno više od 43 tisuće članova Hajduka, govore u ovoj udruzi
Zadarski Forum, Poljana pape Ivana Pavla II, na desetak minuta od upaljenih bengalki preobrazio se u crvenu boju, izgledao je kao vulkan pri erupciji.
– Društvo prijatelja Hajduka Zadar bakljadom najavljuje Bilu noć koja će se održati 25. ožujka u sali za vjenčanja Flamingo u Briševu, govore iz DPH Zadar, dodajući kako Bilu noć Hajduka organiziraju zajedno s prijateljima iz DPH Obrovac.
Na Biloj noći u Briševu uz ritam i pjesmu Josipa Čačića & Mambo banda, obilje jela i pića, igrače Hajduka, uglednike iz svijeta sporta, kulture i poduzetništva te brojne goste iznenađenja, za sve nazočne bit će održana i bogata nagradna lutrija.
– Za prvu zajedničku Bilu noć Hajduka slobodnih mjesta je još sasvim malo, stoga ovom prigodom pozivamo sve da požure po svoje karte i sudjeluju u još jednom spektaklu u čast Hajduka, pozivaju iz DPH Zadar.
Kad se govori o Zadru, zna se da je KK Zadar prva ljubav svih građana i da je Zadar grad košarke, no kako i priliči drugom najvećem dalmatinskom gradu, Zadar i okolica imaju i velik broj navijača splitskog Hajduka.
– Još jedan dokaz tome je brojnost članova u 2016. godini po bazama Društava prijatelja Hajduka Zadar i Obrovac. Naime, DPH Zadar je u konkurenciji od skoro 70 društava u cijelom svijetu bio najbrojniji DPH sa skoro 1100 članova, od ukupno više od 43 tisuće članova Hajduka, ponosno govore u ovoj udruzi.
S druge strane, DPH Obrovac je sa skoro 300 svojih članova bio jedan od najuspješnijih društava, s obzirom na broj stanovnika.
– Sama večer u čast našeg Hajduka započet će u 19.50 sati. Za one koji nisu u mogućnosti doći na Bilu noć u vlastitom aranžmanu, organiziran je besplatni prijevoz autobusom i iz Zadra i iz Obrovca, poručili su iz DPH Zadar.
Sve informacije u svezi Bile noći Hajduka su dostupne na Facebook stranicama DPH Zadar i DPH Obrovac.