Milenijska fotografija uz Krešimira Ćosića

Slika korisnika admin
Autor: 
strikoman_visnjik_0807
Strikoman je 2007. godine snimio milenijsku fotografiju s radnicima na Dvorani Krešimira Ćosića

Nakon Milenijske fotografije posvećene rukometašu Ivanu Baliću, snimljene za vrijeme održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj, u Zadru će se snimiti i silueta Kreše Čosića. Oko tisuću djece iz Osnovne škole Šime Budinića iz Zadra, pozirat će i za ovu Milenijsku fotografiju, gdje će se smjestiti u obliku siluete našeg proslavljenog košarkaša Krešimira Ćosića.

Povodom snimanja nove 158. milenijske fotografije u ponedjeljak, 20. travnja biti će organizirana konferencija za novinare u Plavom salonu OŠ Šime Budinića.

Konferenciji za novinare će prisustvovati Josip Pino Giergia, suigrač Kreše Ćosića, Radovan Dunatov, predsjednik Udruge Krešo Čosić i Mate Maršić, ravnatelj OŠ Šime Budinića. Tom prilikom će biti izložena i Milenijska fotografija broj 153. Ivana Balića, snimljena u Zagrebu i 146. Milenijska fotografija "Milenijska lula mira" snimljena u Zadru u kojoj su sudjelovala djeca OŠ Šime Budinića.

Snimanje Milenijske fotografije Kreše Ćosića je zakazano za utorak, 21. travnja ispred D ulaza u dvoranu Kreše Ćosića na Višnjiku. Autoljestve JVP iz Zadra će omogućiti da se snimanje izvrši sa visine od 30 metara.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno