Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Milenijska fotografija uz Krešimira Ćosića

Autor: Z L

15.04.2009. 22:00
Milenijska fotografija uz Krešimira Ćosića


Nakon Milenijske fotografije posvećene rukometašu Ivanu Baliću, snimljene za vrijeme održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj, u Zadru će se snimiti i silueta Kreše Čosića. Oko tisuću djece iz Osnovne škole Šime Budinića iz Zadra, pozirat će i za ovu Milenijsku fotografiju, gdje će se smjestiti u obliku siluete našeg proslavljenog košarkaša Krešimira Ćosića.
Povodom snimanja nove 158. milenijske fotografije u ponedjeljak, 20. travnja biti će organizirana konferencija za novinare u Plavom salonu OŠ Šime Budinića.
Konferenciji za novinare će prisustvovati Josip Pino Giergia, suigrač Kreše Ćosića, Radovan Dunatov, predsjednik Udruge Krešo Čosić i Mate Maršić, ravnatelj OŠ Šime Budinića. Tom prilikom će biti izložena i Milenijska fotografija broj 153. Ivana Balića, snimljena u Zagrebu i 146. Milenijska fotografija “Milenijska lula mira” snimljena u Zadru u kojoj su sudjelovala djeca OŠ Šime Budinića.
Snimanje Milenijske fotografije Kreše Ćosića je zakazano za utorak, 21. travnja ispred D ulaza u dvoranu Kreše Ćosića na Višnjiku. Autoljestve JVP iz Zadra će omogućiti da se snimanje izvrši sa visine od 30 metara.