Šljivo kandidat HDZ-a za gradonačelnika Paga

Slika korisnika admin
sljivo
Alenka FESTINI
Vjekoslav Šljivo trebao bi naslijediti Andreja Bukšu

Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Paga održane u utorak navečer, Vjekoslav Šljivo imenovan je za kandidata za gradonačelnika Paga. Diogen Šuljić kojeg je ŽO HDZ-a predložio kao kandidata povukao je svoju kandidaturu. Dogodilo se da su paški HDZ-ovci nakon sastanka održanog u ponedjeljak u Zadru s predstavnicima ŽO HDZ-a konačno dobili zeleno svjetlo da izaberu kandidata kojeg smatraju najboljim rješenjem.

- Županijski odbor HDZ-a podržat će kandidata kojeg će odabrati GO HDZ-a Pag. Vjerujem da će oni odabrati najbolje rješenje koje će na izborima donijeti apsolutnu pobjedu HDZ-a u Pagu, rekao je još u ponedjeljak Željko Lončar, potpredsjednik ŽO HDZ-a.

Važno je reći da je prije Šuljića svoju kandidaturu za gradonačelnika povukao i Andreja Bukša, predsjednik GO HDZ-a Pag, ali i čovjek koji je dužnost gradonačelnika obnašao skoro u dva mandata. Bukša je svoj potez obrazložio interesom stranke te je podršku dao Šljivi.

- Drago mi je što je Šljivo kandidat za gradonačelnika. To je dokaz da su mladi ljudi u HDZ-u bogatstvo, dokaz da stranka jača. Sada imamo spoj mladosti i iskustva, kaže Bukša.

- Bez obzira što je procedura oko izbora kandidata za gradonačelnika u HDZ-u duže trajala, u konačnici smo dobili dobar rezultat te sam uvjeren u pobjedu HDZ-a u Pagu, rekao je Bukša. Šuljić je svoje povlačenje kandidature obrazložio također procjenom da je to za dobrobit stranke.

- Svoje povjerenje dao sam Šljivi i moja je procjena kako je on dobar izbor za HDZ. Posebno sam počašćen što je moju kandidaturu predložio ŽO HDZ-a. Međutim, u ovom trenutku u kampanju krećemo jedinstveno i zajedničkim snagama. To je najvažnije, istaknuo je Šuljić.

Šljivo je zahvalio svim članovima GO HDZ-a na iskazanom povjerenju.

- To za mene puno znači, a posebno Bukšino i Šuljićevo povjerenje. HDZ u kampanju ulazi s uvjerenjem u apsolutnu pobjedu. Mi nastavljamo s razvojnim programima i velikom uspješnosti kako smo vodili Grad Pag skoro osam godina. Da je to tako, pokazuju rezultati koje smo ostvarili, a to najbolje prepoznaju naši građani, naglasio je Šljivo.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno