Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ostaju lijepa sjećanja

Autor: Katarina Belić

15.04.2010. 22:00
Ostaju lijepa sjećanja

Foto: Sebastian GOVORČIN



Učenici škole Primijenjene umjetnosti i dizajna su u četvrtak navečer imali čast prvi otvoriti ovogodišnju sezonu maturalnih plesova.
Prekrasan i sunčan dan za brojne buduće krojačice, grafičare, odjevne tehničare, slikare i dizajnere bio je više nego dobar uvod u  početak najluđe i nezaboravne noći koja će im, kako su i sami rekli, dugo ostati u sjećanju. Nedugo nakon što su pristigli svi maturanti u pratnji svojih  prijatelja, profesora i ravnateljice Marjane Bakmaz, atmosfera u restoranu Zadar na Rivi  poprimila je pravi slavljenički duh, kod nekih  i s dozom nostalgije.
– Svaka je generacija posebna na svoj način. Ovogodišnji maturanti će mi zasigurno ostati u sjećanju po tome što smo sa njima ispratili i zadnju generaciju odjevnih tehničara. Zajedno smo proživjeli razne zgode i nezgode, ali samo ono lijepo će mi ostati u sjećanju, kazala je ravnateljica Bakmaz.
Za opuštenu i veselu atmosferu na plesnom podiju  tijekom večeri pobrinuli su se bend “Maestral” iz Paga i voditeljica programa Marina Polovina.
Nakon  lutrije s bogatim nagradama maturanti su odabrali naljepšeg maturanta i najljepšu maturanticu, i to Paška Gaćinu i Tadijanu Ožaković. Priznanje za najkreativniju haljinu dobila je maturantica Antonia Polovina, a za najbolje odijelo maturant Frane Miočić.
Nakon maturalnog plesa u restoranu maturanti su svoje slavlje nastavili do ranog jutra u klubu Satir.