Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Kompletan Zadarski list dostupan “online”

15.05.2017. 22:00
Kompletan Zadarski list dostupan “online”


Slijedeći moderne trendove i potrebe čitateljske publike, Zadarski list odnedavno je na internetsku stranicu novine.zadarskilist.hr postavio kompletno tiskano izdanje u digitalnom obliku, koje je dostupno uz značajno nižu cijenu.
Mnogo je bilo upita čitatelja kako bi mogli preko interneta vidjeti osmrtnice, oglas koji je izišao prije nekoliko dana, potražnju za radnicima i sl., a novine nisu kupili jer nisu bili u Zadru, ili žive u nekom gradu izvan Zadarske županije, u Americi, Australiji… Od sada i svi oni mogu, već od ranog jutra, putem digitalne platforme otvoriti svoj primjerak Zadarskog lista i čitati ga u cijelosti, uključujući sve priloge, lokalne sportove, male oglase, osmrtnice… Bez obzira gdje se nalazili, jedini zadarski dnevni list sada možete čitati već od 3 kune po danu, što donosi uštedu od preko 60 posto. Osim toga, pretplata uključuje i pristup arhivi online izdanja, koja seže do 21. ožujka ove godine, kada je prvo izdanje postavljeno online.
Treba napomenuti kako Zadarski list i dalje ima besplatan pristup svojoj internet stranici www.zadarskilist.hr, na kojoj s odmakom objavljuje izbor tekstova, skraćenih i prilagođenih ovakvom vidu portala. Pregled novog online izdanja prilagođen je za sve uređaje, a može se i besplatno isprobati slijedeći upute na stranici novine.zadarskilist.hr, bez obveze na uplatu.
Ako vam nije do šetnje do kioska, ili na vašem kiosku nema Zadarskog lista, ne brinite – pretplatite se na internet izdanje i budite naš ponosni pretplatnik, ma gdje se nalazili!