Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zahvalili se Littleu koji je još uvijek član momčadi!?

16.05.2019. 08:57
Zahvalili se  Littleu koji je još  uvijek član  momčadi!?


Saga o Amerikancima koji su prohujali ove sezone Višnjikom,  stigla je do kraja svog petog nastavka. Nakon Glena Davisa, pa Malcolma  Granta,  Kwamea Vaughna i  djelomično Williama Magarityja, na sličan  način se rasplela i priča s Marijom Littleom. Američki šuter na drugoj  utakmici polufinala doigravanja protiv Cedevite je iz revolta napustio teren, već u prvoj četvrtini, i nije se od onda vraćao u sastav. Trener Ante  Nazor opravdao ga je u tom trenutku crijevnom virozom, no nakon treće  utakmice polufinala ipak priznao da je Little više odan wc-školjci nego  klubu i njegov odlazak je već tada bio gotova stvar. Službena potvrda  je  stigla pred četvrtu utakmicu s Cedevitom objavom kluba na svojim  službenim stranicama gdje je obznanjeno kako se klub zahvalio Amerikancu Mariju Littleu na suradnji. Rekli bi čak i stara vijest koja  ne budi  neku veliku pažnju, no intrigira  definitivno što se u nastavku objave na  službenim stranicama navodi kako se Little i dalje smatra članom  momčadi i da najvjerojatnije neće više nastupiti u dresu Zadra!? Zanimljivo postavljeno. Zahvaliti se igraču koji je napustio redove kluba, no i  dalje je član kluba, ali najvjerojatnije više neće igrati??? 
Samo po sebi vrlo kontradiktorno, a    svaki pokušaj zaključka bi izgleda  bio potpuno suvišan na ovu objavu koju prenosimo u cijelosti.
"KK Zadar se ovih dana zahvalio na uslugama Mariju Littleu. Ovaj, 198  cm visoki američki bek šuter, koji je potpisao u kolovozu prošle godine  napustio je redove zadarske momčadi. Administrativno, Little je još uvijek član momčadi, ali najvjerojatnije više neće nastupiti u dresu Zadra.  Nije nastupio ni u 3. polufinalnoj utakmici doigravanja za Prvenstvo Hrvatske protiv zagrebačke Cedevite, a tada se već dalo naslutiti kako trener Nazor na njega više ne računa. Little se na svom Instagram profilu  zahvalio klubu i zadarskim navijačima, a svojim suigračima poželio je  sreću i uspjeh.
Mario thank you for your dedication and we wish you all the best in  your further professional basketball career." (A.D./kkzadar.hr)