Načelnik postaje Prometne policije skrivio prometnu?!

Slika korisnika admin
prometna
Automobil koji je vozio Ante Vukić, prema svemu sudeći, pretrpio je veća oštećenja

Lakša prometna nesreća koja se u ponedjeljak 15-tak minuta nakon ponoći i u kojoj nitko nije ozlijeđen, dogodila u Zadru na križanju Ulice bana Josipa Jelačića i Ulice Franje Tuđmana ne bi bila vrijedna novinarske pažnje da glavni "lik priče" nije bio "glavom i bradom" načelnik postaje zadarske Prometne policije PU zadarske Elvis Perinčić (39) i brat poznatog rukometaša Ljube Vukića, 24-godišnji Ante.

Naime, prema informaciji koju nam je potvrdila i glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak-Jurinčić, došlo je do sudara "peugota 306" splitskih registracija koji je vozio Ante Vukić i "audija 4" za čijim je volanom bio Elvis Perinčić.

Vukić je vozio iz smjera Borika prema Autobusnom kolodvoru, a Perinčić iz smjera Ulice bana Josipa Jelačića prema centru grada.

Prema priči očevidaca i našim saznanjima, prometnu nezgodu je skrivio upravo Elvis Perinčić prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu.

Međutim, službenu potvrdu te informacije nismo uspjeli dobiti. Naime, glasnogovornica Poljak-Jurinčić nam je jučer rekla kako očevidom nije utvrđeno tko je kriv i tko je prošao kroz crveno svijetlo te da očevidaca nije bilo, pa su i Vukić i Perinčić zbog ove prometne nezgode zaradili prekršajne prijave.

Također je dodala kako su obojica pristala na alkotest kojim je utvrđeno kako nisu imali nedozvoljenu količinu alkohola u krvi.

Na automobilima je nastala šteta koja se tek treba procijeniti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno