Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Bistro “zamutio” Plovaniju

15.06.2011. 22:00
Bistro “zamutio” Plovaniju


Oko 500 gledatelja uživalo je u prezentaciji dviju seniorskih utakmica i jedne juniorske. Delinkventi iz Ninskog Dračevca “popili” su gorku pilulu od pet miligrama koja im je bila dovoljna za cijelu večer i za napuštanje turnira. Delikventi su samo jednom uspjeli svladati vratara Grgurica, dok su se Grgurice iskazale u dobroj igri i realizaciji. U drugoj seniorskoj utakmici pobijedio je Bistro Kolodvor nakon dosta truda i zalaganja. Plovanija se pokazala u lijepom svjetlu, no treba se priznati da nisu imali ni sreće. Kod Bistroa se zarana ozlijedio Božo Miletić, pa je njihova obrana bez njega dosta puta “visila”, no ipak su izvojevali pobjedu. Juniori Benkovačkog Sela igraju odličan mali nogomet, lijepo su to prezentirali u srazu s Pakoštanima koje su izbacili iz daljnjeg natjecanja.
Seniori
DELINKVENTI ND 1
GRGURICE 5
ZADAR – Malonogometno igralište na Smiljevcu. Gledatelja 500. Suci: Jere Čulina i Krešo Zrilić (Zadar).
DELINKVENTI ND: Stanić, A, Zekić, Kovačević, J. Zekić, Stanić, Šindija, Lončar, Kevrić (1). Voditelj: Mario Bukvić.
GRGURICE: Čulina, Buterin, Kolčeg (1),Jović (1), Šarić (2), Demo (1), Zubčić. Demo, Prskalo, Boca, Galić. Voditelj: Danijel Zubčić.
BISTRO KOLODVOR2
PLOVANIJA 1
BISTRO KOLODVOR: M. Miletić, B. Miletić, Kajtazi, Sorić (1), Paunović, Jović (1), Čačić, Jakušić. Voditelj: Kristijan Kajtazi.
PLOVANIJA: Dražević, Kevrić, Stanić, Fantov (1), Šarić, Kresović, Lončar, Katalinić. Voditelji: Drago Dražević i Lovre Matak.
Juniori
PAKOŠTANE 2
BENKOVAČKO SELO 5
Sudac: Krešo Zrilić (Zadar).
PAKOŠTANE: T. Lokin (1), A. Liokin, Stojanov (1), Rosan, Bačkov, Maksan, Miočić, Vukoje, Župan, Vaniš, Čudina. Voditelj: Frane Vujasin.
BENKOVAČKO SELO: Krstić (2), Knežević, Pavlović, Vulić, Šitum, Jelić (3), Lučić, Vujica. Voditelj: Toni Majić.
Raspored za četvrtak: Veterani Tin – Mrak (20), Crne bobice – Ploter (21). Juniori: Smiljevac – Kod Mira (22).