Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

Novi hit zove se “Nisam te sriće”

15.06.2011. 22:00
Novi hit zove se “Nisam te sriće”


Nakon velikog uspjeha albuma “Zora bila” i istoimenog singla koji je obilježio kraj godine i ovo proljeće, Tomislav Bralić i klapa  Intrade snimili su novu pjesmu  s kojom će se predstaviti na  ovogodišnjem “Splitskom festivalu 2011.”.
Za pjesmu “Nisam te sriće”  zaslužni su već dobro poznati i  uspješni autori. Ivica Badurina, autor je glazbe poznatih  skladbi “Da te mogu pismom  zvati”, “Vilo moja”, “Ne damo  te pismo naša”, dok je tekst je  napisala Snježana Perić, autorica teksta za “Ne more mi bit”.  Aranžman potpisuje Remi Kazinoti u svom prepoznatljivom  stilu. Imena ovih autora garantiraju još jednu glazbenu  uspješnicu, koja će se s radošću  slušati i trajno obilježiti hrvatsku glazbenu scenu, poručuju  iz Scardone.
Pjesma “Zora bila” autora  Pere Kozomare, označila je  početak suradnje klape Intrade s tim kompozitorom i već  prva zajednička suradnja iznjedrila je velik hit. Na mnogim je  radio postajama proglašena za  hit godine, a ujedno je najemitiranija pjesma s istoimenog  albuma koji je nakon izlaska na  tržište krajem studenog prošle  godine brzo zauzeo prva mjesta na top listama.
Sličnu prognozu Scardona  daje i za novi uradak Intrada,  svrstavajući ga uz bok starijim  uspješnicama klape kao što su  “Croatio, iz duše te ljubim”,  “Ne damo te pismo naša” ,”Stina pradidova” te “Ispod tvoje  boloture”, “Neka ti bude postelja meka”… Bez navedenih,  kao što zna Intradina publika,  ne može proći niti jedan njihov  koncert, a hoće li se na “play  listu” ubuduće uvrstiti i “Nisam  te sriće” odlučit će – upravo  ona.